На «Гурби-Антонівці» зареєструвались уже більше 400 учасників

Кампанія реєстрації на «Гурби-Антонівці» в розпалі і вже перевершила очікування. До початку гри ще місяць, а уже 420 учасників подали анкети. Така популярність напряму засвідчує актуальність події серед української молоді. Тож нам залишається «втримати хвилю» та зробити проект ще кращим, що вдасться завдяки підтримці на Спільнокошті.

Особливо тішить велика частка учасників із півдня і сходу країни – майже 150 анкет. А ще “Гурби-Антонівці” вкотре стають міжнародним проектом: на гру зареєструвалось кілька учасників із Білорусі.

Цифра 420 є невеликою, проте показовою, враховуючи специфічний формат події. Адже «Гурби-Антонівці» – це не мандрівка чи табір, а випробування, своєрідний вишкіл. Участь в такому заході беруть усвідомлено з конкретною мотивацією. Це означає, що велика кількість молоді готова прийняти виклики, такі як війна та спротив, і саме в Гурбах вона вбачає реальний тренажер,  модуляцію відповідних умов та побуту.

«Гурби-Антонівці» мають чітку ціль – об’єднати молодь з активною позицією зі всіх частин країни. Адже саме так утворюються молодіжні середовища, які стають рушієм змін. Ми уже маємо конкретні приклади: з Майдану та волонтерського руху. Аби досягти даної цілі, потрібно залучити до проекту якомога більше молоді півдня і сходу. Таким учасникам організатори навіть компенсують частину витрат за проїзд на гру.

Гайда разом робити внесок у майбутнє країни, бо активна молодь – це двигун змін!

 Підтримати проект

Допомогти інформаційно

Стати учасником

comments powered by Disqus