Перший пост. Знайомство.

Хоч ми і не дуже балакучі краудфаундери, настав час повідомити, що connecTABLE вже веде активну підготовку до проекту.

Ми розробили перші прототипи елементів столу-конструктору. Наш концепт - доступність, легка та швидка збірка, ніжки, що міняють висоту в залежності від рельєфу, але найголовніше - простота.

table

А вже в цю суботу ми запрошуємо вас побачити, пощупати, посидіти та познайомитися з нашою невеличкою командою за нашими першими частинками величезного столу.

connecTABLE прийме участь у фестивалі українських ініціатив UCRAZYANS. Ця подія присвячена «божевільним» українцям, які вже півтора роки йдуть наперекір долі й роблять, здавалося б, неможливе: скидають тирана, самі озброюють армію, допомагають один одному. І щосили прагнуть до того, аби у підсумку все у нас налагодилося.

 

connecTABLE, як ще нереалізована ініціатива, запропонує вам інтерактивний стіл "Похвали сусіда або пожалійся на сусіда". Ми хочемо зібрати історії гостей про ваш досвід сусідства, що допоможуть нам у подальшій роботі з проектом. Ну і звісно, ми розповідатимемо про проект на всю Софієвську площу і з задоволенням відповідатимемо на всі ваші запитання. 

Будемо раді знайомству!

До зустрічі!

ucrazyans

comments powered by Disqus