Винагороди від "Комори"

Друзі, хочемо представити вам нове українське видавництво “Комора”, пріоритет якого – вартісні книжки, українська та зарубіжна література та нон-фікшн. До Форуму видавців у Львові “Комора” підготувала цілу низку видань, а кілька з них пропонує вам як винагороду за підтримку онлайн-видання Korydor. Щоб отримати одну з цих книжок, перекажіть 100 грн на рахунок нашого спільнокошту до 7 вересня. Станьте першими читачами "Комори"!

“Комора” рекомендує: Оксана Забужко. Вірші: 1980 - 2013. - К. : КОМОРА, 2013. - 304 с.

Книга вибраних віршів Оксани Забужко. До цього тому увійшли тексти 1980-2013 років, поетичні переклади різних років (з Райнера Марії Рільке, Сільвії Плат, Чеслава Мілоша, Йосипа Бродського та ін.), а також нові вірші, які друкуються вперше.

Інша книга, яку ви можете обрати як винагороду – антологія жіночої новелістики. В цій книзі представлені тексти авторок – емансипанток, революціонерок, письменниць, які шукали свій власний голос і в добу модернізму, і в пострадянський період. Ви зможете побачити весь спектр жіночого письма, Від Ольги Кобилянської до Оксани Луцишиної. Упорядкувала антологію та написала до неї передмову Віра Агеєва – професорка Києва-Могилянської академії.

З непокритою головою. Українська жіноча проза. - К. : КОМОРА, 2013. - 416 с.

 

Шанувальників прози Володимира Діброви чекає новинка від "Комори" - книга “Переказки”. Володимир Діброва – український письменник, що мешкає в США і викладає на кафедрі славістики Гарвардського університету, лауреат премії “Книга року ВВС 2007”, автор книжки “Пісні Бітлз”, романів “Бурдик”, “Андріївський узвіз” та ін.

“Переказки” Діброва написав у своєрідному жанрі авторського літературознавчого коментування відомих казок, міфів, переказів та одного сучасного роману. Таку книжку ви можете отримати, переказавши 50 грн на наш спільнокошт. Напишіть нам листа, якщо хочете отримати цю книгу.

 

comments powered by Disqus