Огляд винагород

З вдячністю зауважимо - винагороди розходяться швидше, аніж ми розраховували! Тож активні, близькі й талановиті люди допомагають нам їх додавати. Відкладемо ж на понеділок оприлюднення детальної програми фестивалю, і поговоримо тут про винагороди, котрі можна отримати, підтримавши ІІ Міжнародний театральний фестиваль "Документ". Збірка поезій Катерини Бабкіної, директора фестивалю :), з назвою "Гірчиця" вже двічи опинялася серед лотів винагород і двічи ці лоти були вичерпані. Втретє ми додали їх аж п'ять - поспішайте, ми зробили це щойно! Арт-простір CLOSER провів вже багато гучних заходів й, можливо, відомий вам під брендом ЛІСОВИЙ ПРИЧАЛ. OK projects раді будуть запросити вас на Музично-поетичний перформанс письменниці - ой, знову Катерини Бабкіної та композитора Антона Байбакова. Підтримавши фестиваль "Документ", можна отримати квиток на 22 жовтня, 20.00.

Ігор Білобровський є одним з найвідоміших київських стилістів. Зараз, поки ви це читаєте, він скоріше за все зачісує когось перед показами Kyiv Fashion Week. Підтримавши фестиваль "Документ", ви отримаєте авторську стрижку і укладку від Ігоря Білобровського.

Фестиваль "Тиждень Актуальної П'єси" вже вкотре проводиться у Києві центром ТЕКСТ, організовуючи майстер-класи для драматургів з провідними діячами сучасного європейського та російського театру, сценічні читки матеріалів та зустрічі й обговорення, покази вистав та конкурс п'єс (і п'єси молодих драматургів завдяки фестивалю на конкурс щороку надходять все кращі і кращі). Підтримавши нас, можна отримати запрошення на воркшопи "Школа театрального лідера" в рамках цьогорічного Тижня Актуальної П'єси.

"Розширена Історія Музичів" - беспрецидентний проект художниці Алевтини Кахідзе та Володимира Бабюка, метою якого є поширення історії села Музичів. В рамках цього проекту протягом двох місяців на рік в персональній майстерні художниці в Музичах під Києвом відбувається програма міжнародних резиденцій для художників, теоретиків і кураторів сучасного мистецтва з усього світу. Власне учасники резиденції своєю присутністю «розширюють» історію села. З 2009 року в програмі прийняли участь художники з Польщі, Німеччини, Швейцарії і Сінгапура, Австрії, Угорщини, Одеси. Крім того, в "Розширеної Історії Музичів" вже є непростий, але дуже успішний досвід Спільнокошту. Авторська екскурсія Алевтини Кахідзе проектом «Розширена Історія Музичів», тобто тур селом Музичі, місцями, де були реалізовані проекти резидентів мистецьких резидентів 2009-2013, розповіді про те, що їх дивувало, що захоплювало + подарунок кожному благочинникові: унікальний малюнок, створений у Музичах - все це дістанеться тим, хто знову ж таки, підтримає ІІ Міжнародний театральний фестиваль "Документ"!

comments powered by Disqus