Перший день. Результати

Зазвичай список з невідомих прізвищ мало про що говорить і рідко викликає емоції. Але не цей. Маємо сказати, що трохи шкодуємо, бо, коли перераховувати кошти через сайт, не відображаються імена. За перший день Громадське підтримало 280 доброчинців. Ця цифра важить більше, ніж 103 649 гривень. Хоча за цими 103 649 теж люди: оператори й режисери, які отримають зарплатню, гості, які прийдуть на ефір сказати щось важливе, герої, чиї історії мають бути почутими.

Насправді серед 280 є знайомі імена кілька колег журналістів, які поклали різні суми: хтось 50, хтось 300, хтось 500 і 1000. Довіра колег коштує більше.

Зізнаємося, що спершу були збентежені, бо не могли уявити, як же ж оперативно відповісти кожному, хто підтримав нашу команду. Нині  перед командою стоїть питання: чи писати листа-подяку, чи готуватися до ефіру. Однак ми знайшли спосіб все систематизувати і відповідати оперативно. Також зараз нам треба швидко зорганізуватися й зустрітися з тими письменниками, художниками, музикантами, які хочуть передати свої витвори для Громадського на Спільнокошті. Серед них - майже всі найліпші і найулюбленіші. Чекайте.

Спасибі кожному. А ще додамо, що ми справді усвідомлюємо відповідальність.

Команда Громадського

comments powered by Disqus