У Кам'янці-Подільському відкриють "Книжкову будку"

Кам’янець-Подільська ланка ВО «Sreet Workout Україна» та стейк-хаус «Лондон», за підтримки фестивалю "РЕСПУБЛІКА", ініціюють відкриття у Кам’янці-Подільському точки вільного обміну книгами. Вона буде знаходитись у телефонній будці поблизу стейк-хаусу «Лондон».
Телефонна будка буде представляти собою своєрідну бібліотеку, де кожен бажаючий зможе абсолютно безкоштовно взяти книжку, щоб почитати у кафе, на вулиці, в парку або вдома. Якщо людина хоче взяти книгу для читання поза межами території стейк-хаусу, то основна умова для цього – попередньо залишити там яку-небудь іншу книжку. Таким чином, к-сть книг у «бібліотеці» буде постійно однаковою, а асортимент постійно оновлюватиметься. Прочитавши книгу, читач залишить свій відгук про неї та своє ім’я на форзаці книги. Це свого роду – продовження життя для вже прочитаних книг, що залежуються на поличках книжкових шаф.



Таким чином місто Кам’янець-Подільський одним із перших в Україні, долучиться до провідних європейських міст (Берліна, Лондона та ін.), які вже мають такі «точки вільного читання».

ДОПОВНИТЬ "КНИЖКОВУ БУДКУ" МАЛЮНОК ВІД ОРГАНІЗАТОРІВ ФЕСТИВАЛЮ "РЕСПУБЛІКА"!!!!!! Фестиваль "РЕСПУБЛІКА" відомий своїми соціо-культурними та арт-проектами з готовністю долучився до організації заходу.

Під час відкриття «бібліотечної будки» із силовим шоу-номером на 2 хв виступить команда street workout Кам’янця-Подільського – "STREET KNIGHTS". Соціально-спортивний рух Street Workout – це пропаганда здорового способу життя, фізичного та інтелектуального розвитку. 

ПРИЙДИ ТА ЗРОБИ СВІЙ ВКЛАД В КУЛЬТУРУ НАШОГО МІСТА!!!!!!!!!!!!

ЯКЩО Є МОЖЛИВІСТЬ, ПРИНЕСИ ВЖЕ НЕПОТРІБНУ КНИГУ НА ВІДКРИТТЯ ТА ДАЙ ЇЙ НОВЕ ЖИТТЯ!!!!!!!!!!!!

comments powered by Disqus