Прес-конфереція 13 червня відбулася і ось що з цього вийшло :)

Здрастуйте, друзі!
Новий канал видав в ефір такий сюжет:

І це ще не все. Схоже, що ще будуть публікації в ЗМІ трохи згодом. 

А ось наш прес-реліз:

Шановні колеги,

13 червня стартувала акція «Літні збори на ПОЇЗДку», яка триватиме до 13 серпня 2013 року. Мета акції – забезпечити фінансування проекту Спільнокоштом.
В рамках акції заплановано спецпроект АгітПОЇЗД. Докладніше буде тут.

13 червня на прес-конференції проекту ПОЇЗДка спікерами були:
Олександр БОНДАРЕНКО – координатор проекту ПОЇЗДка;
Сергій ПАВЛОВ – інженер проекту ПОЇЗДка;
Максим КЛЮЧАР – проектний аналітик Програми розвитку ООН в Україні;
Віта БАЗАН – координатор проектів платформи ВЕЛИКА ІДЕЯ | biggggidea.com

Проект ПОЇЗДка – інструмент швидкого вирішення проблем пасажирів Укрзалізниці. Це база знань, яка оперативно надає інформацію про закріплені законом права пасажирів та обов’язки перевізника, а також прості покрокові інструкції з вирішення неприємних ситуацій. Також за допомогою цієї системи можна моментально інформувати інспекцію з контролю обслуговування пасажирів Укрзалізниці про порушення, які мають місце.

Таким чином ми робимо Укрзалізницю прозорішою!

14 березня 2013 року відбувся офіційний старт сайту poizdka.org, на якому реалізовано матрицю вирішення типових ситуацій, що трапляються у дорозі з пасажирами спальних вагонів. За три місяці понад 7000 унікальних відвідувачів були на сайті, понад 3000 з них користуються сайтом повторно. Середня відвідуваність ресурсу – понад 160 унікальних користувачів щодня. І це все відбулося без рекламного бюджету!!!

Ми продовжуємо розвивати проект. На численні прохання користувачів ми взялися за розробку інструментів вирішення проблем, що виникають при замовленні, купівлі, обміні, поверненні квитків на поїзди Укрзалізниці.

Для цього потрібні кошти на створення подальшого контенту сайту та більш досконалого програмного забезпечення, в тому числі для IOS (Айфон) та Android.

Збір коштів відбувається на платформі ВЕЛИКА ІДЕЯ | biggggidea.com
Адреса розділу, присвяченого проекту ПОЇЗДка.

Долучайтеся, будь ласка!

З повагою,
Команда проекту ПОЇЗДка
facebook.com/poizdka

comments powered by Disqus