АгітВАГОН №3

Нам дуже приємно отримувати зворотні зв’язки від доброчинців, які пишуть, чому вони підтримують проект ПОЇЗДка! Розпочинаємо ділитися їхніми відгуками:

***

Я випадково прочитав статтю у онлайн ресурсі та зацікавився ідеєю. Після швидкого ознайомлення з проектом мені стало зрозуміло, що команда робить реально корисні розробки, тому рішення підтримати розвиток проекту було очевидним кроком.

Євген

***

Голосую за проект. Дуже хочеться жити в цивілізованій країні, яка не лише географічно є європейською, в якій чиновники існують  і працюють для людей, а не навпаки. Велика подяка авторам проекту за нейбайдужість до людських проблем. Впевнена, що втілення подібних розробок суттєво покращить якість життя і надасть змогу громадянам гідно почуватися у власній державі.  І ще я впевнена в тому, що в нас багато свідомих, культурних і освічених людей, яким і годиться задавати тон нашого суспільного життя.  Наша сила в спільних діях.

З повагою до всіх прихильників проекту.

Тетяна

***

Репост зробила кілька разів. Друзів запрошую теж підтримати проект, бо дійсно важливо, щоб він жив. Тільки не опускайте руки! Наснаги))

Оксана

***

Дякуємо дорогі друзі!

Ми й не думали опускати руки! Навіть навпаки! Нас надихає те, що людям проект потрібен! Що пасажири через систему ПОЇЗДка повідомляють про порушення норм обслуговування і що ми майже одразу їм реально допомогаємо швидко позбутися неприємностей у дорозі та зробити подорож комфортною!

А ще нас надихає, що увагу на проект звертають журналісти та громадські діячі – пишуть матеріали, знімають сюжети, запрошують до виступів на різних публічних заходах!

http://youtu.be/rZmCJogFcYU

http://youtu.be/E2ort4Hn-T8

http://youtu.be/t0aZtPZ7bxA

http://vesti.ua/strana/6570-kievljanin-sozdal-sajt-dlja-zhalob-na-zheleznuju-dorogu

http://civicua.org/news/view.html?q=2038455

http://life.pravda.com.ua/society/2013/05/23/129438/

Працюємо далі!

Долучайтеся!

 

P.S. А наступними доброчинцями проекту стали:
Людмила Семенова
Анастасия Куланова
Людмила Павлова
Марина
Олег Кислюк
Дмитрий Васьковский
Оксана Гунько
Олексій Вовк
Ніна Бондаренко

Успіхів!

comments powered by Disqus