Брошнів з нами !

Невеличке смт. Брошнів-Осада Рожнятівського району Івано-Франківщини -  другий населений пункт області (першим була Коломия), який не словом, а ділом долучився до проекту "Відродимо футбол на Прикарпатті" !

Саме в Брошневі в четвер 19 червня 2014 року відбувався перший матч 1/4 фіналу Кубку Івано-Франківської області з футболу. Місцеві "Кроно-Карпати" приймали своїх одноклубників з Коломиї. До слова, перша половина двоматчевого протистояння завершилася мінімальною перемогою брошнівчан з рахунком 1-0.  

Весь перший тайм з допомогою місцевого диктора по стадіону ми розповсюджували програмки матчу. А вже за доброю традицією, в перерві поєдинку серед власників цих пограмок відбувся розіграш м'яча з автографами футболістів. Цього разу пощастило одному з юних вихованців ФК "Кроно-Карпати", який і отримав омріяну сферу з підписами своїх кумирів. Загалом таким чином було розповсюджено 100 програмок, що дало змогу зібрати 500 грн. благодійних внесків, які й були перераховані на рахунок нашого проекту.

Щиро дякуємо президенту ФК "Кроно-Карпати" Володимиру Володимировичу Сальваровському та селищному голові Брошнева Івану Борисовичу Шикеринцю, які запросили нас приїхати до цього чудового містечка, що віднедавна стало центром аматорського та дитячо-юнацького футболу на Прикарпатті.    

 

comments powered by Disqus