Кроки до збільшення посмішок

Чи знаєте ви, шановні читачі, що потрібно зробити аби у світіт з"явилося більше посмішок? Зараз, гадаю, почнеться фантазування. А це ж добре! Адже людина починає думати в позитивному напрямку. Так і наша команда за останні дві неділі намагалася створити сміхотливу атмосферу у Зачарованому будиночку Черкаського онкодиспансеру. 

Гадаю, що в нас вийшло намалювати казкову картину, де живуть справжні діти- лікарі, які знають все про захворювання їхніх клоунів, знають про ліки, якими веселунів потрібно лікувати.

Але остання наша подорож до того будиночку була неймовірно гарною, справжні принци і принцеси з"являлися перед нами після того, як їхні батьки створили шедевральне вбрання і вони разом з РефаЛялькою вчилися ходити як справжні моделі по подіуму. Море радості, аплодисментів, щирих посмішок, радісних здивувань і насолоди від гри! 

Думаємо, що маючи швидку допомогу з посмішкою, у нашому місті буде більше усміхнених людей, батьків і дітей! 

Але без вашої допомоги ми не зможемо втілити нашу мрію, лікувати сміхом і радістю тих, хто знаходиться не тільки в онкодиспансері, а й в інших лікувальних закладах. 

Тому звертаємося до всих поціновувачів гумору та сміху, до всіх позитивно налаштованих людей, підтримати наш проект та зробити свій, навіть незначний внесок в реалізацію клоунської мрії - придбання автомобільчика  - швидкої допомоги з посмішкою! 

Вдячні Всім, хто  читає цього листа! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

comments powered by Disqus