Дякуємо всім добрим людям!

Закінчився термін збору коштів на "Автомобільчик для лікарняних клоунів". Та це не означає, що наша мрія згасла! Просто зараз, дивлячись на ситуацію в країна, піднялася дуже високо. Але настане час, коли ми зможемо мандрувати в маленькому авто вулицями нашого міста, даруючи посмішку та радість тим, хто їх потребує найбільше.

Дякуємо всім доброчинцям, котрі вчили, дарували поради, підтриували морально, фінансово та інформаційно наш проект "Швидка допомога з посмішкою".Особливо - яскраве "Дякую" хочу сказати платформі "Велика ідея" та Віті Базан. Те, що ви надаєте можливість жити цікавим ідеям, допомагаєте втілювати їх в життя є дуже корисною справою.

Від всієї нашої команди дякую Володимиру Радьку за допомогу у зйомці відеоролика.

Завдяки відео, що зняв Анатолій Рева світ би не дізнався про те, що ми є!

Тому від всієї нашої вже великої команди - величезне клоунське дякуємо чудовим відеооператором нашого славного міста!

Також, хочу щиро подякувати всім тим, хто підтримав нашу ініціативу фінансово

Козелл Вадиму, Тетяні Полтавець, Alex Karpov, Тетяна Котлінська, Oleksandr Suprunets, Катерині Пустовойт, Миколі Тимківу, Анні Думі, Ользі Циховскій, Наталії Сушко, Андрію Ковшеру, Дармограй Наталії, Ользі Камінській, Олені Котлінській, Vita Bazan, Ользі Бакан, Людмилі Малес, Олександру Карпову, Івану Марченку, Сергію та Олександру.

За правилами проекту "Велика ідея" всі перераховані кошти від доброчинців мають повернутися їм у найближчий термін.

Величезна вдячність за інформаційну підтримку нашого проекту Міжнародному благодійному фонду "Долоньки" Тамарі Чукаловській та Світлані Федоровій, ТРК "ВІККА", Валентині Чорновол, Print Pro, "306 Поліграфія".

Було багато різних думок щодо цього задуму. Всі вони виявилися корисними для нашої команди, для нашої роботи! Це величезний крок вперед! Це знання, які ні в одній школі, ні в одному ВУЗі не даються! Ми цінуємо всі ті поради, які ви нам давали, дорогі наші друзі та колеги.

Завдяки "Автомобільчику" у нас з"явилися нові друзі Черкаський міський багатопрофільний молодіжний центр, Marina Vaskovskaya, Альона Шандрак (наше клоунське таксі :-)), akcia.ck.ua. і всі ті, хто знайшов та підтримав наш проект в соціальній мережі FB - це не багато і не мало - 63 людини!

Проект закритий, але мрія - жива! 

Цінуємо всіх, хто долучився до нашої ідеї!

Бажаємо Вам, дорогі доброчинці, бути щасливими, мріяти і досягати поставлених цілей!



З повагою Вікторія Дорошенко та команда лікарняних клоунів

Посміхайтеся, бо сонце світить і сміються діти!

comments powered by Disqus