Учасники «Гурб-Антонівців» уже готують наплічники: команди укомплектовані

Затверджено склад учасників спортивно-патріотичної гри «Гурби-Антонівці» 2015. 420 хлопців і дівчат з різних куточків країни уже готують свої наплічники. Кампанія реєстрації завершилась достроково, оскільки охочих приїхати на гру виявилось вдвічі більше, ніж місць, тож курені укомплектувалися дуже швидко. Організатори навіть збільшили квоту учасників до 400.

Окрім кількісного росту, «Гурби-Антонівці» набувають якісно нового рівня проведення. Цьогоріч усі учасники гри будуть застраховані. Гравці працюватимуть зі сучасними засобами зв’язку: новими раціями, навігаторами. Це дуже важливо, адже гра ставить за мету вишкіл молоді у орієнтуванні, топографії, базових навичках комунікації під час ведення боїв.

За грою можна буде спостерігати онлайн. Окрім традиційної Twitter-трансляції (#GurbyMNK), вестиметься відео-журнал гри з найцікавіших моментів та боїв. Дані відео зніматимуться на екшн-камери прямо з серця гри - обох куренів та команди диверсантів - аби найяскравіше передати атмосферу події.

Організатори запрошують усіх доброчинців, які підтримали проект, на відкриття заходу. На відкритті «Гурб-Антонівців» можна буде поспілкуватися з активною молоддю з різних міст і організаторами проекту, послухати гутірку (лекцію просто неба) на місці найбільшого бою УПА проти військ НКВС на тему національно-визвольної боротьби, відвідати меморіал пам'яті загиблим воякам УПА. Також бійці-добровольці, волонтери, громадські активісти. Деталі за тел. +38 (098) 497 35 60.

comments powered by Disqus