нові видавничі ідеї від CHERNOZEM.

Команда друкарні huss, Благодійного фонду ArtHuss і інформаційного ресурсу CHERNOZEM, видавши цю книгу, зробили свій скромний внесок в популяризацію ідей креативної економіки в Україні. Відбулося це в тому числі завдяки Вашій участі, шановні колеги-доброчинці! Зацікавленість широкого загалу до ідей креативної економіки і цієї книги зокрема спонукали нас надрукувати додатковий наклад, який ми готові надати безкоштовно. Заявки надсилайте за адресою : [email protected]

Хочу сказати, що ми українці - все ж таки особливі.)) Формування дискурсу - це те, заради чого був зреалізований цей видавничий проект в рамках руху і ініциатив багатьох українських інституцій, громадських і бізнесових організацій. Країни Європи в середньому витрачали на рішення цієї задачи до двох років. Нам вистачило менше ніж пів-рокцу. Красномовно звучать слова латвійського бізнестренера з креативного мишлення Віти Браковська, яку я запрошував в Україну в листопаді 2015 до Київа: "Із 7-8 годин мого майстер-класу я витрачаю в середньому два на те, щоб вивести слухачів за межі буденного мишлення. Так відбувалося завжди в любій аудиторії в Європі,... але не в Україні. Українці з перших хвилин спілкування показують здатність мислити неординарно, креативно".

Отакі ми)))

Тому продовжувати цю видавничу серію ми не бачимо потреби. В 2016-му ми створили одноіменне Видавництво ArtHuss, яке зосередиться на популяризації українського мистецтва і за рік планує видати до 12 видання з історії українського та світового образотворчого мистецтва і презентувати їх як на українських так і Європейських книжкових майданчиках. Побажайте нам успіхів!)) Щіро і завжди Ваші - ArtHuss! 

Читай також

comments powered by Disqus