145% - Це тільки початОК!

Дорогі друзі!

Коли розпочинався збір коштів на підтримку нашого проекту, ми не були впевнені, чи зможемо назбирати необхідну суму (навіть зараз позитивний результат для нас - дуже приємна несподіванка). Проте вже в процесі розгортання проекту ми усвідомили, що гроші - це не головне, головне, що є Ви - небайдужі люди, які вірять у нашу справу, вірять у нас і готові навіть у такі непевні часи підтримати нові сміливі проекти, покликані розвивати громадянське суспільство і громадянську журналістику!

Безумовно, справа, за яку ми беремося, - це проект не одного року. Ми ж хочемо вірити, що це початок чогось значно більшого, ніж просто лабораторія, це - старт побудови нової парадигми світосприйняття, у якій центральним чинником є усвідомлення кожного, що саме він/вона може змінити світ навколо, почавши із себе, своїх близьких і друзів, свого дому і двору, своєї вулиці і містечка. Тільки так можна змінити країну і світ в цілому. Все починається з невпевненого першого кроку.

J.Lab сьогодні - це реальний творчий простір, покликаний виховувати нове покоління журналістів, медійних активістів і просто свідомих громадян, здатних читати і розуміти, дивитися і помічати, слухати і чути, сприймати і творити!

Чекаємо на Вас!

comments powered by Disqus