Наші партнери

Школа журналістики УКУ - унікальне місце для універсальних медійників!

Ще один наш партнер - Видавничий дім "Києво-Могилянська академія" (власне де і відбудеться друк практичного посібника «Реклама. Конспекти копірайтера».

В Україні ще немає якісної вищої освіти, де можна здобути реальні, а не абстрактні, знання про рекламні технології. Воно й не дивно, адже є тенденція до того, що професіонали-практики займаються творчою роботою, а не викладацькою. “Школа рекламних технологій” вчить майбутніх рекламістів маркетингу та рекламних технологій, а також сприяє працевлаштуванню випускників у галузі реклами.

Наші партнери, школа "Багаж", - унікальний шанс для кожного рекламіста-початківця. Школу засновано успішними та ефективними практиками – креативним агентством Arriba!, котре входить у ТОП-20 кращих в Україні.

Бути відповідальним означає бути власником свого життя. А отже, коли тобі щось не подобається, відповідальність – це сміливість змінювати реальність довкола себе. Саме так і зорганізувались у Кривому Розі активні люди і створили Об’єднання Відповідальних Громадян.

Ви колись мріяли про повноцінний культурно-громадський осередок у своєму місті? Майданчик не лише для мистецьких заходів, а ще й студія звукозапису, тренажерна зала, кімнати для тренінгів, музична репетиційна база та багато іншого. І все, аби втілити у життя десятки цікавих ініціатив громади міста. Мріяли? Тоді заздріть мешканцям Кривого Рогу, адже вони усе це мають і називається це Культурно-громадський центр ШELTER+.

Читай також

comments powered by Disqus