Успішний старт! Вже другий день про нашу Велику Ідею говорять!

Минув той день, коли дівчата дивляться "Тітанік", а хлопці купують квіти для них -

14 лютого, День закоханих

Команда RSL в цей день теж були разом, але з іншою метою. Хочемо поділитися з вами, наші доброчинці, новинами.

Чи ви знали, що Україна є лідером в Європі за рівнем поширення СНІДу. Найвразливіша група - підлітки і молодь, а найпоширеніша причина криється в дошлюбних статевих стосунках. Вінничани проявили ініціативу, продемонструвавши свою небайдужість в фотофлешмобі, що змушує замислитися, що ж таке справжня любов.
Також за підтримки Всеукраїнської благодійної організації АСЕТ було проведено соціологічне опитування, за правильні відповіді в якому перехожі отримували приємні символічні винагороди ...

Зберігайте свої серця, любі! 

Та чому ми переконалися, що ми на правильному шляху? Міська центральна площа була заповнена потужною енергією молодості та кохання! Наш флешмоб так усіх надихнув, що підходили навіть дорослі, а круті винагороди за соціологічне опитування стало можливістю заговорити, пригласити долучитися до нашого руху тих, хто не знав, з чого почати свій шлях доброчинця, волонтера чи просто активного діяча. 

Про нас також написали на міському сайті "20 хвилин"

- поділилися інформацією про наші старти на Спільнокошті, та коментарі, які ініциативно залишили аноніми та наші давні знайоми, нас просто вразили та надихнули! Ми знали, що ми хлопці та дівчата хоч куди! Але щоб настільки... Ось, бачите? Ми навіть шуткуємо від гарного настрою.

Будьте й ви сьогодні такі ж натхнені, як ми! Підтримайте наше натхненяя...

О, зовсім забули, ми вже запустили запрошення по школах на наше міське свято "Щаслива родина", яке відбудеться в травні місяці. В плані заходу естафета для 100 сімей, дуже естетична фотозона, багато майданчіків для майстер-класів й навіть замагання з шахів. Уявляєте, як матусі й з дочками будуть стрибати у мішках, потім стануть учасниками цікавих психологічних ситуацій, а ті, хто за них буде вболівати зможе відпочити від вболівань на майданчиках? Це чудовий час родинам побути разом та згадати усі гарні моменти

P.S. Нашому проекту вже два роки, ми вже самостійно ходимо, сидимо, можемо вигукувати прикольні та зрозумілі близьким звуки, знаємо "своїх", вже вчимося на своїх помилках та вдосконаліємо те, що призвело до успіху, але нам так багато ще треба пізнати. Як приємно бачити дорослу людину, яка говорить гідні речі зі сцени та дякує усім, хто посприяв її віхованню. Ви - ті, хто сприятиме нашому дорослішанню. І коли ми будемо відомими, ви будете знати, що були з нами з самого початку, чи не так?

Читай також

comments powered by Disqus