Голоси Майдану

Вчора, 24 листопада, головний редактор Громадського радіо Кирило Лукеренко провів удень кілька годин на Європейській площі, Майдані Незалежності і на вулиці Банковій.

Він говорив як з учасниками про-європейських мітингів, так і з тими, хто під прапорами Українського союзу промисловців і підприємців виступав проти швидкої угоди з Євросоюзом.

Найбільше Кирила вразили двоє юних пацанів, котрі прийшли на Майдан з Банкової, бо тут був гарячий чай - усім, кому він потрібний. Вони уважно стежили, поки Кирило у когось іншого брав інтерв'ю, а потім не стали тікати від мікрофона і чесно зізнались, що на свій мітинг прийшли за 60 грн.

Але в 32 хвилинах подкасту не тільки вони - а ще пара десятків голосів. З усієї України - від Луганська до Золочева. Від молодих мам до пенсіонерок. Від політологів, яким уже все ясно, до простих людей, котрі прийшли на Майдан, щоби особисто зрозуміти, що ж таки відбувається.

Вважайте це своєрідною, нехай і неточною соціологією. Послухайте до кінця, щоб зрозуміти, що зараз в головах у наших з вами співгромадян.

Слухайте. Думайте.

Голоси Майдану звучать на сайті Громадського радіо та на SoundCloud.

 

comments powered by Disqus