РАЗОМ ЗРОБИМО УКРАЇНУ ЧИСТОЮ!

Квиток до успіху

Учасники соціального проекту "Квиток до успіху" долучились до передвеликоднього прибирання міста Лева.

12 квітня 2014 року у Шевченківському Гаю у Львові відбулася четверта щорічна Всеукраїнська акція , яка є частиною всесвітнього громадського руху Let's Do It, що об'єднує 9 000 000 людей у 111 країнах світу.


За словами організаторів акції, потрібна концентрація зусиль і уваги, тому концепція проекту - це щорічна всеукраїнська соціально-екологічна акція з прибирання засмічених зелених зон та місць громадського відпочинку.

Учасники акції мали на меті привернути увагу та змінити ставлення громадян і жителів України до життєвого простору (довкілля), зокрема прищепити в суспільній свідомості потребу підтримувати чистоту та піклуватися про навколишнє середовище.

Як з’ясувалося, підлітки з соціального проекту «Квиток до успіху» також розуміють свою соціальну місію та те, що потрібно приносити користь суспільству, тому залюбки долучились до акції.

«Спільно із іншими волонтерами ми прибирали територію Шевченківського гаю. Це досить символічно, оскільки буквально через тиждень усі ми тут будемо на Великодніх гаївках. Важливо показати підліткам, що вони відповідають за свою планету, країну, місто, за екологію загалом. Впевнена, що у майбутньому вони уже не будуть розкидатися сміттям, адже мають чудовий досвід прибирання», - наголошує координатор проекту «Квиток до успіху» Наталія Панчишин.

Загалом усі дуже весело та продуктивно провели час. Зібрали понад 20 пакетів сміття, одразу сортуючи скло, пластик та інше сміття окремо. На завершення акції учасники мали невелику перекуску, під час якої змогли поділитись емоціями та враженнями. І вже після цього відвідати музейні експонати Гаю, почули історію про старовинну церкву, спробували створити власну писанку та поспілкувались із козаком, що готував їжу на вогні.

«Спільно із нами прибирали територію і працівники банку «Львів». Приємно бачити, як корпоративна соціальна відповідальність втілюється в дію. Вірю, що сьогоднішня подія пробудила у підлітків ще більшу любов до природи», - підсумувала Наталія Панчишин.

Квиток до успіху Квиток до успіху

Детальний фоторепортаж з події дивіться тут.

Якщо Ви бажаєте, щоб Ваша дитина розвивалася сама і приносила користь суспільству, - запрошуємо долучитися до проекту «Квиток до успіху», зв’язавшись з координатором Наталією Панчишин – 097-48-10-257.

Читай також

comments powered by Disqus