Скоро зазеленіє!

Привіт усім друзям проекту Zelenew. Ми вже давно не писали про наші новини, бо хочемо ділитися з вами одразу чимось цікавішим за паперову роботу, яка відбирала значну частину часу.  Раді, нарешті і цей процес виходить на фінішну пряму. 
 
Ми вже отримали 28 тисяч гривень на рахунок нашої партнерської громадської організації "Народна допомога-Львів" (https://www.facebook.com/ND.Lviv), яка допомагає нам із організацією соціального підприємства і, сподіваємося, не пізніше як за два-три тижні ми вже зможемо ними скористатися (тримайте за нас кулаки) 
І на той момент розраховуємо вже мати доступ до всієї суми, яку зібрали. 
✌
Отже, маємо додаткову можливість розпланувати витрати та спробувати знайти необхідне обладнання ще за старими цінами €$ .
Тим часом ми продовжували вдосконалювати свою технологію в межах доступних нам ресурсів: кілька відрізків металу, пару днів у майстерні зі зварювальним апаратом і ми вже маємо рівномірну засмагу обличчя та форму для майбутніх контейнерів.

Іще з десяток вдосконалень та допрацювань і ви зможете побачити наш перший продукт (;
 
 
В нас також з'явився новий вид доброчинців, які забезпечують ще один необхідний майстерні ресурс - відходи пластику. Так на складі вже чекають на переробку кілька автомобільних бамперів, поламаний дитячий майданчик, стільці, тази, відра і каністри,та інші незрозумілі речі, не кажучи вже про незліченну кількість ПЕТ пляшок.
 
 
 Запам'ятайте як вони виглядають, бо невдовзі ви знову зможете зустріти їх, наприклад, у якості своїх подарунків за доброчинний внесок, які, хоч і з затримкою, але обов'язково знайдуть своїх власників. Ще трохи терпіння!
До зв'язку
comments powered by Disqus