Нам 1 рік! Дякуємо доброчинцям за віру та підтримку!

Ось уже рік як функціонує проект "Квиток до успіху", що діє при ГО "Клуб Ділових Людей". Це молодіжний, соціальний та розвитковий проект для дітей-підлітків віком 14-17 років, що проживають у Львові.

На даний момент більша частина учасників проекту із малозабезпечених сімей та із сімей із складними життєвими обставинами. Та оскільки ми прагнемо будувати успішне та здорове майбутнє покоління лідерів, тому важливо, щоб усі діти-підлітки мали можливість долучитись до даної ініціативи. Ось уже протягом двох місяців до проекту долучаються й звичайні діти-підлітки, участь за яких оплачують їхні батьки (внесок становить 500 грн за цілий рік участі у базовій програмі проекту).

За цей рік ми провели понад 65 розвиткових занять, відвідали 7 підприємств: банк "Львів", готель "Ірена", ІТ-компанія SoftServe, телеканал ZIK, Львівська міська рада, coworking "BetaPlace", архітектурне бюро "Zelemin"; познайомились із багатьма керівниками та власниками бізнесів.

На даний момент участь у проекті бере понад 70 учасників, які щодня ростуть та розвиваються.

Реалізовано декілька лідерських соціальних проектів підлітками:

  • Фотовиставка про бездомних тварин "Для дружби не важлива порода"
  • Патріотичний флешмоб до дня конституції "Україна єдина у час війни"
  • Екскурсія-квест для підлітків-кримчан "Що сниться Львову..."
  • Кіноклуб "Бруківочка"
  • Збір речей для АТО
  • Серія майстер-класів та участь у благодійній ярмарці.

квиток до успіху, програми для дітей

Якщо Ви проживаєте у Львові і знаєте дітей-підлітків - запрошуйте їх до нас. Якщо Ви відчуваєте внутрішню потребу допомагати іншим та інвестувати свої ресурси (час, гроші, матеріальні речі)у майбутнє покоління лідерів - повідомте нас. Разом ми можемо багато!

З організаційних запитань - Наталка Панчишин, 0974810257, [email protected]

comments powered by Disqus