А ми продовжуємо навчатися :)

Вітання!

Ми продовжуємо знайомити Вас із проектом :) 

В чому ж наша особливість? Перш за все, це поєднання різних дисциплін для того, щоб надати дитині цілісне бачення світу. Зокрема, програма поділена на навчальні блоки. Кожен блок поєднує мистецтво, англійську, історію та науку.  Ми віримо, що істина та найцікавіші відкриття  саме на перетині галузей)

Крім цього, в кожному блоці працює 3-4 вчителів, в такій собі міні-команді, де кожен має свою роль, допомагає один одному та дає зворотній зв'язок. Це кардинально інша роль вчителя.

А ще, діти у нас - творці, які перш за все розвивають власні якості та навики, а не просто накопичують знання. І звичайно  ж , як без технологій і дистанційної освіти? Наші діти мають доступ до навчальних матеріалів у програмі https://www.blendspace.com - це і можливість вивчати теорію інтерактивно, і встановлювати власний темп навчання!

А поки наші уроки продовжуються. Сьогодні діти працювали у блоці «НАУКА» - говорили про середні віки і релігію, війну та мир. Досить непрості теми для дітей 10-13 років, правда? До того ж, це все у поєднанні із мистецькою складовою та вивченням англійської!

В  четвер нас чергова робоча зустріч із вчителями.  Робота кипить, а ви чекайте на новини і підтримуйте нас :)

P.S. До речі, окреме СПАСИБІ сьогоднішнім доброчинцям! :) 

 

 

 

comments powered by Disqus