Перший тиждень проекту: досягнення і плани

Друзі! Перші сім днів нашого проекту на Спільнокошті промайнули швидко!

Це був чудовий тиждень! Анонсуючи збір коштів на виробництво фільму «Міна», наша команда мала гарну нагоду поспілкуватися з багатьма знайомими та друзями, відновити контакти з приємними людьми у соціальних мережах. За цей недовгий час ми дізналися багато новин про те хто в яких проектах задіяний, якими ідеями живе, яким чином допомагає бійцям у зоні АТО та людям, які були вимушені переїхати із зони бойових дій в «нове життя». Ці новини вселили в нас упевненість у тому, що в нашій країні все буде добре! Адже, багато свідомих, цілеспрямованих людей працює задля цього!

Сім днів ми давали коментарі ЗМІ, створювали повідомлення та розсилали прес-релізи. Та, найголовніше, надихнувшись вашою підтримкою, ми розпочали пост-продакшн нашої короткометражної стрічки! Команда фахівців вже декілька днів працює над монтажем. До початку березня ми підготуємо матеріал для подання заявки на участь фільму в офіційній програмі Канського фестивалю. Ми на фінішній прямій!

Щиро дякуємо всім, хто виявив небайдужість! За цей час наш проект отримав більше 3000 переглядів та понад 550 поширень. Особливу подяку за співтворчість ми виражаємо нашим 40 доброчинцям, завдяки яким ми зібрали вже 12% заявленої суми. Ваша цікавість до проекту, ваша віра в те, що ідея, якою ми захопилися, матиме певний позитивний вплив на події в Україні, робить її втілення можливим!

При нагоді, будь ласка, продовжуйте розповідати про короткометражний фільм "Міна" вашим знайомим та друзям! Разом ми дійдемо до перемоги – і локальної і глобальної!

Слідкуйте за новинами фільму в соціальних мережах!

comments powered by Disqus