Команда НонСтопу: думки про себе в голос

Ми віримо, що кожен проект – це у першу чергу люди, відповідальні за його створення. Тож давайте знайомитись! 


Пилипюк Софія, головний редактор та журналіст

Мене звати Софія, мені 19 років. Люблю придумувати цікаві ідеї та втілювати їх у життя. Надихаюся усім навколо: людьми, місцями, думками. Не можу жити без музики, поезії, щирого сміху та подорожей. Вмію говорити як посіпака. Маю скромну місію у житті і Нонстоп - її втілення :)

Вікторія Корнійчук, заступник головного редактора та журналіст

Говорити про себе небанальні для публіки речі важко. Вірю, що ми здатні змінити Україну, тому я в NONSTOP’і. Ще займаюся громадською діяльністю у Київській «ФРІ» і «Європейському молодіжному парламенті», тому постійно в русі, організовую безліч проектів. Щоб відпочити від розумової праці, граю в теніс. Вже десь років 10. Читаю книги, але іноді грішу серіальчиками.


Раілко Надія, журналіст та редактор пабліку

Привіт, я – Надя :) Люблю гарну музику, художню літературу, короткий метр, дратувати усіх своїми коментарями у кіно, голосно сміятись та море. А ще люблю пекти усілякі смаколики( матимете можливість оцінити мій талант, якщо зробите внесок ;) ). Не люблю холодну погоду, МАФи та рекламу на вулицях.


Георгій Кварацхелія, журналіст та редактор пабліку

Привіт! Мене звати Георгій (друзі кличуть Гіо) і мені 18 років. Коло моїх інтересів важко окреслити, бо мене захоплює все, що представляє собою інтелектуальну цінність. Музика, класична література, спорт, наука, історія... Люблю спілкуватись з людьми та подорожувати, бо нові враження - це те, до чого я прагну щодня. В редакцію журналу "NonStop" мене привело прагнення робити щось своє. Сподіваюсь, що ви підтримаєте мене у цьому прагнені :)

Марія Момотюк, дизайнер

Я Марія, але звикла до того,що називають мене Марійка. Я в захваті від речей, які приносять естетичну насолоду, знаходжу перевагу в мінімалізмі і обожнюю крихітні коробочки. Я люблю затишок і намагаюсь знаходити прекрасне в найпростіших речах. Вірю, що мрії неодмінно здійснюються ,якщо звичайно прикласти хоч краплинку зусиль!

Марія Ткаченко, журналіст

Привіт, я - Маша, мені 21. Я люблю історії. Вигадувати їх, слухати, створювати, фотографувати. Документувати. Так чи інакше, але весь час я - у пошуках оповіді, становленні голосу і дослідженні локацій.

Анастасія Осипенко, журналіст та літературний редактор

Настя, 21 рік, безкомпромісний гуманітарій, безнадійний синефіл, люблю писанину і модерністів, пишу сумні пісні, печу веганські булочки, вболіваю за все україномовне і все зворушливе.

Світлана Вєдєнєєва, фотограф

Привіт, мене звати Свєта і мені 18 років:) Люблю фільм "субмарина", ананаси та казки про мумі-троллів. Вірю, що якщо любити та вкладати частинку серця в справу, до якої лежить душа, то все обов'язково вийде :) Що і намагаюсь робити в сфері фотографії :)

Ось тепер ви трошки знаєте про нас. А що про себе може розказати ви? Пишіть у коментарях! :)

comments powered by Disqus