Продуктивний березень

Перший місяць весни вже прощається з нами, намагаючись залякати нас дощем та снігом. Але ніяка погода не зможе зіпсувати весняний настрій, коли такі чудові люди підтримують нас! Саме завдяки Вашій допомозі ми зібрали 83% потрібної суми лише за 31 день!

На сьогоднішній день продовжується інтенсивна робота редакції над новим випуском. Налагоджено зв'язки з молодіжними проектами та громадськими організаціями. Тепер, крім Студвею, ФРІ (Фундація Регіональних Ініціатив) та EYP (European Youth Parliament), ми співпрацюємо з Спілкою ініціативної молоді (СІМ) та JCI Youth (Junior Chamber International Youth ­). За цей час ми кілька разів опинялися по «ту сторону диктофону»: про нас писали Студвей (http://studway.com.ua/ritm-nonstop/) та TEDxKNU (http://tedxknu.com.ua/526/). Крім цього головний редактор журналу "NonStop" давала інтерв'ю Громадському радіо, розповідаючи про історію, цілі та перспективи нашого проекту. Послухати подкаст ефіру можна за посиланням: http://bit.ly/1a9OLin.

Місяць кропітливої роботи не пройшов дарма і ми щасливі повідомити, що він видався надзвичайно продуктивним. 83% загальної суми підтверджують це і Ваша підтримка лише примножує нашу продуктивність. Дякуємо Вам!

З найщирішими побажаннями,

команда NonStop

comments powered by Disqus