Третину шляху пройдено

Друзі, ми хочемо подякувати всім, хто вже долучився до нашої Спільнокошт-кампанії. Станом на 4 грудня це вже 67 осіб! Поки що найбільш популярним подарунком є листівка з видиами Києва з хмарочосів. На другому місці – еко-блокнот з ручкою з вторинної сировини та чашка з нашим логотипом.

Ми нагадуємо, що даруємо також квитки у кіно на чудові фільми та абонемент на відвідування серії авторських лекцій з історії Києва у лютому.

Також у нас є новина щодо нового проекту у журналі. Вчора матеріалом про Київський телецентр, також відомим як «Олівець», розпочалась серія публікацій про архітектуру доби модернізму у Києві. Написанням матеріалів займається знавець модерністської архітектури та її популяризатор Лев Шевченко. Тож незабаром чекайте на нові статті з серії «Монстри модернізму».

Крім того, ми розробили серію картинок для соціальних мереж, які  більше розповідають про наше видання. Тож не забувайте ділитись цими зображеннями на своїх сторінках у соцмережах, аби підтримати журналістику конструктиву в Україні!

comments powered by Disqus