Спроба №2

Дорогі друзі, і в першу чергу, дорогі доброчинці, ми щиро вдячні вам за підтримку, яку ви надали нашому проекту. Це дійсно дуже нас надихнуло. Дякуємо!

Шкода, але нам не вдалося зібрати необхідну суму за відведений час. Ми навмисне обрали короткий термін в святковий час, щоб стимулювати себе та перевірити силу наших соціальних графів. Результат не відмінний, проте дуже хороший. І це змушує нас не звертати з обраного шляху.

Так, ми не зможемо видати журнал в тому вигляді, який був обраний за головний варіант. Але це не означає, що ваші гроші буде змарновано. Внески, зроблені доброчинцями будуть поверенні на їхні особисті рахунки на Спільнокошті, і ви зможете профондувати будь-який інший проект за вашим вибором зараз, або в майбутньому.

Щодо READ MORE, то він продовжить життя в інтернеті. Ми отримали чимало схвальних відгуків на нашу ідею. Багато авторів вже готують свої матеріали для майбутніх номерів. Тому ми розпочинаємо пошук альтернативної платформи для нашого видання. Продовжуйте слідкувати за нами в соціальних мережах. Сподіваємося, буде цікаво.

До зустрічі! Read more.

comments powered by Disqus