Учні для учнів. Чи може учень стати вчителем для учня?

Сьогодні прочитавши статтю  "15 характеристик вчителя ХХІ ст." (на сайті ПРО.ЗНАННЯ) найбільше, що мене вразило, це те, що автор висловлює мої думки. Уявляєте, хтось думає так само як я! Тож хочу з вами поділитися невеличким уривком.

"УЧНІ  – ТВОРЦІ 
Сьогоднішні учні мають найновіші технологічні інструменти, але, їх використання у багатьох випадках ледь виходить за рамки спілкування з родиною та друзями за допомогою чату, повідомлень або дзвінків. Навіть якщо учні в даний час вважаються цифровими аборигенами, багато з них –  далекі від виготовлення власного цифрового контенту. У той час як вони володіють власними дорогими пристроями з можливостями писати блоги, створювати інфографіку, книги, відео… у багатьох класах, як і раніше, їх просять вимкнути всі пристрої. А паперові зошити, на жаль, часто просто викидають. Якщо ж дати учням шанс, вони можуть створювати гарні і творчі блоги, фільми, або цифрові історії, якими вони будуть пишатися і ділитися з іншими." 

На каналі "Віртуальна школа" уже завантажено цікаві відеоуроки з математики, які озвучені не тільки педагогом, але й учнем для учня. 

https://www.youtube.com/playlist?list=PLt-JNHJUQLSCnorLoNyeH4PKM1aN2kfRg

 

Читай також

comments powered by Disqus