Перші дні кампанії, перші новини, безмежна вдячність. EdEra Minds :)

Вітаємо! Пройшли перші дні нашої кампанії, а нам потрібно так багато вам розповісти :) 



Почнемо з важливої новини, яку дуже потрібно поширити і донести до учнів, вчителів, студентів, батьків.

На EdEra відкрито реєстрацію на сім курсів, старт яких відбудеться у жовтні. Це оновлені, перероблені відповідно до відгуків попередніх користувачів, курси. Реєстрація безкоштовна! 


Це саме ті курси, з яких починався проект. Саме на основі конспектів до цих курсів створюються перші сім інтерактивних підручників у бібліотеці EdEra Books. Зараз ми кожен день працюємо, щоб покращити та доповнити деякі лекції, зробити їх ще цікавішими та якісними. Курси не прості, не просто оглядові. Це у першу чергу освітній матеріал, з високим темпом та великою кількістю набутих знань та навичок по завершенню. Розповідайте учням, абітурієнтам, студентам, вчителям, батькам. Долучайтеся, ніколи не пізно отримати якісну порцію знань :)

Поки ви обираєте щось цікаве для себе, подивіться, наприклад, презентаційне відео курсу української мови:


Тепер про Спільнокошт та розвиток Edera Books:

Якщо чесно, ми дуже хвилювались, коли йшли на Спільнокошт. Хотілося усе зробити та підготувати максимально якісно. Перфекціонізм нас настільки поглинув, що увесь час ми знаходили якусь маленьку неточність, все відкладаючи і відкладаючи запуск. Але якщо робити… то робити по-справжньому, так як робив би для себе. Тож ми ні про що не жалкуємо і щасливі, що ми нарешті тут. 


Спільнокошт для нас це в першу чергу соціальна платформа, це перевірка ідеї на життєздатність, це пошук однодумців та небайдужих людей. Ми мріємо, щоби наша освіта отримала друге дихання, а втілення цієї мрії неможливе без людей, які готові діяти. І це ви!

Ми звертаємось до всіх тих, хто долучився до нас вже в перші 8 днів нашої кампанії! Ви просто неймовірні. Ви вже по факту є частиною нашої команди. Ви додали нам натхнення, мотивації, відповідальності. 
Щиро дякуємо за довіру та підтримку!

Ми отримали стільки листів з рекомендаціями, пропозиціями, порадами. Особлива подяка тим, хто долучився до редагування матеріалів. Ваша допомога неоціненна! Робота значно пришвидшилась і вже зовсім скоро ми відкриємо наступні частини наших підручників саме завдяки вам.

Також дякуємо команді спільнокошту за можливість бути тут. Ви робите велике діло!


До речі, декілька днів назад нас запросили на Радіо Аристократи. Професійні та талановиті ведучі Валерія Чачібая і Андрій Пелюховський зустрілися з керівником EdEra, Іллею Філіповим, і викладачем курсу "Зародження української нації", Романом Слуховим. Вийшов живий та цікавий діалог з великою кількістю важливих тез та ідеологічних аспектів, які можуть краще розкрити задуми нашого проекту. Дякуємо ведучім за теплу бесіду, а вам пропонуємо послухати ефір :)

 

Клуб Парето — сезон 2 эпизод 1 - Ed-Era.com (11.09.2015) by Radio Aristocrats on Mixcloud

 

Підсумуємо.

  • Ми дуже вдячні усім, хто причетний до розвитку нашого проекту. Зовсім скоро будуть оновлення в інтерактивних підручниках. Слідкуйте за новинами :)
  • Реєстрацію на сім безкоштовних курсів вже відкрито, запрошуємо усіх зацікавлених!
  • Розповсюдження інформації та підтримка з боку ЗМІ надзвичайно важлива для того, щоб як можна більше людей дізналися про нові освітні можливості. Будемо дуже вдячні за сприяння розповсюдженню інформації про наш проект.
  • Допомога у редагуванні та усі зауваження і пропозиції пришвидшують роботу та роблять наші матеріали якіснішими. Долучайтеся!
  • Також, якщо у Києві є ініціативна молодь, яка готова допомогти у розробці проекту чи розповсюдженні інформації про нього, ми чекаємо на вас у нашому офісі. Обіцяємо, що ви отримаєте справжній кайф від роботи з нами. Пишіть на [email protected].

Не чекай на реформи, змінюй освіту вже зараз разом з проектом EdEra! Освіта – це рок-н-ролл :)

Незабаром зустрінемось. Щиро ваша, команда EdEra!

comments powered by Disqus