2 дні до завершення кампанії. Подяка, новини, життя проекту. #EdEra лонгрід

Всім привіт!

Давно від нас не було чутно новин, але ми наполегливо працювали над тим, щоб ці новини були найкращими. Поїхали!

Перші сім інтеракитвних підручників EdEra Books

Два підручники на платформі EdEra Books вже повністю завершено: «Біологія. Рослини, гриби та лишайники», «Англійська мова. Морфологія». Надалі будуть оновлення/доповнення, але це вже повні первинні варіанти. Загальна ситуація по перших підручниках:


Отже, ми вже на фінішній прямій. Дякуємо усім, хто долучився до розробки. Ми навіть не очікували, що отримаємо стільки корисного зворотнього зв'язку. Особлива подяка небайдужим освітянам, які проявляють ініціативність та допомогають покращувати матеріали. Це наше з вами майбутнє і ми щасливі, що є з ким його творити. 

Нові курси та інтеракитвні підручники на проекті EdEra 

Стосовно нових курсів та інтерактивних підручників. В першу чергу, ми плануємо розширювати блок «Фундамент». Мета курсів та підручників з цього блоку полягає у наданні міцної бази знань з різних дисциплін для майбутнього поглибленого вивчення відповідної професії. За півтора року роботи та після участі у багатьох проектах ми готові робити якісно новий матеріал для платформи EdEra. 

Перший новий курс та підручник, який буде анонсовано найближчим часом – «Правознавство. Основи вчення про державу та право». Фундаментальний курс з права, який готується двома авторами, практикуючими юристами з юридичного факультету КНУ ім. Тараса Шевченка – Марією Шенкнехт та Оксаною Кушнір. Кожен тиждень цього курсу наразі максимально приcкіпливо розробляється нашими спеціалістами, розробляються сценарії, готуються інфографіки та ілюстрації.  Для розкриття практичних кейсів у курсі будуть запрошені гості з різних сфер судочинства та права. У кого було нудне, нецікаве та непрактичне правознавство у школі чи хто зараз навчається, забудьте про такі муки. Програма курсу: 


Поки немає офіційного анонсу та є маленький тізер: 


Це неофіційний анонс для наших Спільнокоштівських друзів, тож, якщо ви вже маєте намір записатися, можете надсилати лист на [email protected] з темою «Запис на курс з права» та своїм логіном у тілі листа. Ми вас сповістимо, коли реєстрацію буде відкрито. 

І це ми розповіли лише про один курс. Трішки згодом будуть анонси ще трьох курсів та підручників. Слідкуйте за новинами. 

P.S. Також EdEra приймає участь у багатьох партнерських проектах, які незабаром вже побачить світ. Поки нічого не кажемо, окрім декількох слів. IT, адаптивне навчання, лабораторія, Кембрідж. Попереду багато цікавого ;)

Подяка доброчинцям та нагороди


Шановні доброчинці! Завдяки 122 доброчинцям нам вдалося за 78 днів зібрати 80 тис гривень на реалізацію наших проектів. Це просто неймовірно! Складно передати наші емоції. Краудфандинг справді працює, небайдужі люди справді є. Наша команда на даному етапі стала більше на 122 людини і ми щасливі вітати вас на борту EdEra. Дякуємо за віру, за натхнення, за мотивацію. Разом ми робимо якісні українські освітні продукти!


Нагороди 

Про усі нагороди та способи їх доставки/реалізації ми ще детальніше сповістимо після завршення кампанії та продублюємо на електронні скриньки. 
А сувеніри вже готові і виглядають приблизно так ;)


Нагадуємо також тим, хто обрав похід до нас в гості. Дзвоніть і приходьте вже ;) 063 380 60 42 


Завершення

Команда EdEra дуже вдячна усім, хто бере участь у розробці та прогресі нашого проекту. На днях ми отримали нагороду за кращий стартап року у сфері «Освіти» від радіо Аристократи. Ми присвячуємо цю нагороду вам!


Освіта – це вкрай важлива сфера, а створення якісних освітніх продуктів українською мовою – те, чого нам не вистачало роками. Процес складний, але з вашою підтримкою дійсно легше. Залишилося два дні до завершення кампанії і ми просимо вас розповсюдити інформацію про можливість підтримки проекту, розповісти знайомим, які могли би долучитися, друзям тощо. Останній ривок ;)

comments powered by Disqus