108%, але ще зовсім не кінець. Новини, прогрес, #EdEraTeaser

Привіт всім! 



EdEra – освітній проект, тому першу новину ми вам презентуємо в математично-фізичному вигляді. Якщо x – функція внесків наших доброчинців, а t – час, то x(t=15) = 62900. При цьому, якщо y – функція щастя команди Educationa Era, то y(t=15) -> infinity.

Може хтось не достатньо гарно зрозумів вищесказане. Кампанія EdEra Books за 15 днів зібрала 62900 грн, що вже становить 105 відсотків від заявленої спочатку. Ми щасливі, що наш проект залучився такою шаленою підтримкою і дуже вдячні всім, хто зробив внесок у нашу спільну справу.

Вже готуємо подарунки для наших перших доброчинців. Для подарунку-сувеніра ми зараз малюємо ескіз і вже скоро почнемо виготовляти. Всі, хто хотіли в офіс до команди, дзвоніть вже і ми підготуємо для вас чай, каву та тістечка. Також на сайті вже готується блок "доброчинці" :) Такі події як «Physics. Popular Simple Science» та екскурсія від Романа Слухова відбудуться вже після завершення кампанії, тож потрібно трішки зачекати.

Та це не кінець. У нас попереду ще 60 днів кампанії і неймовірна кількість проектів та роботи. Тому у всіх, хто тільки побачив наш проект чи ще не встиг долучитися, є можливість це зробити. Ми, у свою чергу, продовжуємо вести блог на Спільнокошті та розповідати про розвиток існуючих проектів і розробку нових. Тим більше, що тепер у нас є надія на додаткові ресурси. Часу не гаємо, а кожна копійка піде на розвиток освітніх ініціатив EdEra.

Тепер про проект по порядку:

    • В інтерактивні підручники додано можливість залишати коментарі на кожній сторінці. Тепер ми можемо отримувати фідбек та виправляти чи доповнювати матеріал. Також у нас буде можливість відповідати на запитання по матеріалу одразу на платформі. Будь-хто може отримати відповідь безпосередньо від викладачів проекту.

  • Оновлення в підручниках. На даний момент прогрес наповнення виглядає таким чином:
  • Вже післязавтра буде суттєвий апдейт в математиці, географії та англійській мові. Робота йде повним ходом, намагаємось завершити перші версії підручників до 25 жовтня, це дата запуску наших курсів. Особлива подяка редакторам, які долучилися до перевірки первинного матеріалу, ваші коментарі та виправлення суттєво пришвидшують процес та роблять продукт ще якіснішим. Не можемо не сказати пару слів про найактивніших. Викладач Львівської Політехніки Олег Кацала, який занурює нас у філологічні тонкощі та допомогає дуже важливими порадами, Олена Романюк , працівник компанії Luxoft, викладач англійської та німецької, просто гарна дівчина, Данило Добушовський , теор фізик з інститута фізики конденсованих систем, який не просто перевіряє конспекти, а робить надважливі зауваження з фактичної точки зору. Дякуємо вам та всім, хто долучився до цієї нелегкої роботи!
  • Перехресні внутрішні посилання. Наразі по всім підручникам розробляється карта внутрішніх посилань. Невідомий термін у якійсь главі? Повернись і почитай детальніше за допомогою одного посилання.
  • Ми стали офіційними партнерами організаторів Всесвітнього Дня Гідності (Global Dignity Day). В промо відео українською та російською мовою ви можете почути голоси команди EdEra. Детальніше в групі організаторів ПаЭль .

  • Безкоштовні онлайн-курси, які стартують 25 жовтня. На наші курси зареєструвалося вже більше 1000 користувачів, але це тільки початок. Розповсюджуйте інформацію, допоможіть всім зацікавленим дізнатися про таку можливість. Будемо дуже вдячні.
  • Анонси, анонси, анонси. Паралельно ми наполегливо працюємо над створенням нових курсів і підручників. Унікальний контент з молодими ініціативними викладачами та досвідченими рецензентами. Так хочеться вже про все розповідати, але поки стримуємось, щоби все гарно підготувати. Нове дихання в освіті, нові підходи, найновіші розробки. Це те, що ми хочемо принести українському суспільству. Освіта – це якість, користь, динаміка, молодість, драйв. Саме такі асоціації виникають з цим словом у нас і ми все зробимо для того, щоби такі асоціації виникали у всіх. Навчання протягом життя – тенденція, яка розвиває молоду країну, мотивує та додає їй сил. Долучайтеся до нас і тільки разом ми зможемо посприяти створенню нового та якісного українського продукту.

Залишайтеся з нами та слідкуйте за новинами. Попереду ще дуже багато цікавого. Як бонус, невеличкий тізер від команди EdEra. Дивіться до кінця :)

Нагадуємо, що ми завжди у пошуку людей, які прагнуть зміцнювати українську освіту не словом, а ділом. Молоді, розумні та ініціативні, приєднуйтесь до команди. Роботи багато, але вона дуже цікава :) Пишіть на [email protected]!

Не чекай на реформи, змінюй освіту вже зараз разом з проектом EdEra! Освіта – це рок-н-ролл :)

Це був блог з трьома крапками... Незабаром зустрінемось:)
Щиро ваша, команда EdEra!

comments powered by Disqus