Приймаймо кримчан у своїх містах!

Друзі та наші доброчинці!

Ми віримо, що лише спільними зусиллями та прагненнями, ми збудуємо кращу країну! Спільними зусиллями та приналежністю кожного до великої справи створюється наше Спільне майбутнє!

У нашій державі важка політична, економічна та, особливо, військова ситуація.. ми щойно обрали нового президента... Та попри це все, чомусь, уже менше згадуємо про Крим та кримчан, які щиро люблять свою Україну. Вони розбіглись по різних куточках країни та пробують владнати свої особисті першочергові потреби. У Львові діє рух "Кримська хвиля", у якому самоорганізувались кримчани Львова.

Кожен із нас - капля в морі, але без цієї каплі не буде й океану. Тому ми також хочемо допомагати тим, чим можемо! А можемо ми показати підліткам-кримчанам те місто Львів, у яке ми просто закохані! Ми зможемо показати їм нові можливості та перспективи, адже цим дітям скоро потрібно буде поступати у ВУЗи, з часом - шукати роботу, яка приноситиме їм задоволення та користь іншим. Як же жити без друзів?! У проекті "Квиток до успіху" кримчан уже із нетерпінням чекають нові друзі!

...Дякуємо доброчинцям, що уже повірили у  нас! 

А ми віримо у Вас! Віримо, що Ви також хочете допомагати іншим! Тож підримайте наш проект "Квиток до успіху для підлітків з Криму" на Великій Ідеї. 

Читай також

comments powered by Disqus