Екскурсія-квест очима підлітків «Що сниться місту Лева?»

З кожним днем до проекту долучаються все нові та нові підлітки, зокрема зі сходу України та АР Криму. Оскільки вони зовсім нещодавно приїхали до нас та не знають усіх цікавих місць нашого міста, то команда львівських учасників проекту вирішила організувати екскурсію.

Не завжди цікаво слухати історичні факти та події, тим паче в юнацькому віці, тому екскурсія проходила у формі квесту. 

Виконання завдань давало можливість зрозуміти до якого пункту потрібно рухатись, щоб там зустріти екскурсовода – гіда. Так виконання гімну України дозволило отримати першу підказку про місце, де розпочнеться екскурсія. Читання Шевченка, катання на качелях, знання пісень про рідну країну та ще багато різного дозволяло крок за кроком переміщуватись старою частиною міста та дізнаватись, що ж таки йому сниться. Фінішною точкою екскурсії була перлина нашого міста – академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької. 

Протягом цих двох годин нові учасники познайомились між собою, побачили красу Львова та почули цікаві історії пов’язані з містом. Попрощались ми з посмішками та вірою, що вже через день зустрінемось на іншому заході в проекті «Квиток до успіху».

А з серпня у нас стартуватиме кіноклуб "Бруківочка" - місце, де підлітки зможуть вільно висловлювати власні думки та саморозвиватись через перегляд інтелектуального кіно.

Підтримайте >>

Читай також

comments powered by Disqus