Проекти ЛПНШ

Наш проект на «Спільнокошті» вийшов на фінішну пряму. Завдяки вашій підтримці, ми подолали символічну межу у 145% від початкової суми! 
Сьогодні ми розповімо про дослідницькі проекти у цьогорічній ЛПНШ.

Фізика

керівник – Андрій Володимирович Козак

Учні, що обрали фізику, підкорюють своїй волі повітряну стихію. Вони досліджують обтікання паперового літачка повітрям, для чого навіть створили власну аеродинамічну трубу. Просуваючись у задачах свого проекту, фізики вивчатимуть питання і в навкружних областях науки.

Математика

керівник - Ярослав Федорович Вінішин

Теорія ігор - тема цьогорічного проекту з математики. Лапшисти вивчають малодосліджені задачі на предмет оптимальних стратегій та розбиття на класи еквівалентності.

Хімія

керівник – Наталія Станіславівна Махоткіна

Майстри колб та реактивів обрали безпрограшний варіант: цієї літньої школи вони опановуватимуть харчову хімію. Розробити десяток сортів морозива, паралельно вивчаючи властивості органічних сполук: що може бути краще?

Біологія

керівник – Ольга Володимирівна Малюта

Цього року біологи вирішили піти шляхом Олександра Флемінга. Вони влаштовують війни між ненажерливими популяціями бактерій та колоніями плісняви, озброєними антисептиком. Не гребують вони і методами сучасної генетики. І все це – заради науки!

Робототехніка

керівник – Олександр Ростиславович Шестаков

Традиційний для літньої школи проект. Учні програмують лего-роботів, вчать їх виконувати різноманітні задачі та вдосконалюють конструкцію. Як завжди, для лапшистів ці заняття є справжнім випробуванням на креативність

Веб-редакція

керівник - Тетяна Володимирівна Лук'янчикова

Журналісти, фотографи та веб-програмісти вкотре об'єдналися у прагненні донести до навколишнього світу всю правду про Літню Школу. Незважаючи на усі негаразди, вони підтримують сайт ЛПНШ та наповнюють його цікавими матеріалами.

СмартЛаб

керівник – Вадим Миколайович Зінчук

Хоч ми того не підозрюємо, багато з нас завжди має під рукою високоточний прилад та потужну обчислювальну машину. Мова – про звичні для сучасної людини смартфони. Якщо ти цікавишся вивченням оточуючого світу, гріх не вміти користатись таким скарбом. Допоможе - проект «СмартЛаб», що стартував у цій ЛПНШ після успішного минулорічного дебюту.

comments powered by Disqus