Небійтеся власних ідей і не зволікайте

В нашій країні нині йде війна. Реальна війна. Це найбільша біда,
котра може прийти на будь-яку землю, котра здатна зачепити кожного. Будь ти великим начальником та новим мільйонером чи скромним сільським вчителем. Війна - величезна біда
для будь-якого дому.

Це величезне горе, але горе, котре здатна пережити людина. Здатна і має пережити! І ми маємо це пережити! Пережити разом!
Ми маємо боротися! Маємо працювати! Працювати на перемогу! Працювати так, як це робили на Майданах!

Рецепт, шлях вже знаємо - підтримка та допомога один одного
на різних, досяжних для себе рівнях. І сьогодні найбільш болючішою проблемою, першочерговою задачею є підтримка Нашої Армії!

Сьогодні справою кожного мешканця України, кожного, хто вважає себе українцем - є допомога українській армії, або допомога тим,
хто допомагає українській армії.

І ні в якому разі неможна падати у відчай!
Неможна знаходитись у постійній, суцільній скорботі.

Треба розуміти те, що ми є тил, а тил має бути міцним!

Поки солдат б'ється з загарбником на лінії вогню, ризикує
найбільшим - власним життя - виборюючи й наше право на боротьбу за зміни на краще! У нас тут власний фронт! Цивільний фронт.

Тож берімось до роботи! Починайте! Змінюйте! Не бійтеся власних ідей та ініціатив! І ні в якому разі не зволікай. Кожен з нас у своїх діях має бути відзеркаленням солдата на передовій.

Поки він прикриває нас вогнем, ми маємо не підводити його і
з вдячністю за цю можливість боротись, невпинно наступати та вичавлювати стару, хворобливу систему. А на її місце створювати нову. Прозору, чесну, справедливу.

Ми переможемо тільки тоді, коли кожен з нас стане бойовою одиницею на фронті боротьби за новий договір між владою,
бізнесом і суспільством.

Мобілізуйте на цей фронт самі себе, будь ласка.

Ми дуже вдячні тим, хто вже підтримав нас, вподобав нашу ідею та підтримав проект. Навіть після досягнення потрібної нам для реалізації ініціативи суми ви продовжуєте надсилати гроші.
За що ми безмежно вдячні!

Та хочемо, аби профінансованих, таких, що отримали шанс на реалізіцію проектів було більше. Тому, якщо у вас є можливість, бажання крім нашого підтримати ще якийсь інший проект - будь ласка, підтримайте його. А нам більшого - не треба. :)

Дякуємо. І які ж ви все таки чудові!

Миру Україні! Добробуту її народам!

go 

Читай також

comments powered by Disqus