Newsbox (4)

Привіт, друзі! 

Ми не спілкувались вже більше тижня, і за цей час у нас трішки назбиралося приємних новин, котрими і хочемо поділитись.

  • Тролейбус для нашої творчості вже обрано, і наступного понеділка його буде знято з маршруту та підготовлено до фарбування. 
  • Також вже вирішено, що наш перший арт-тролейбус курсуватиме центральним маршрутом міста, маршрутом #1 (Залізничний Вокзал - Бавовняний бомбінат).
  • А ще ми нарешті добрались до письмових столів, де подячні листівочки та магнітики вже зачекались на своїх адресатів, тож, перевіряйте особисті поштові скриньки та чекайте на свого рожевого листа від нас. :) 

list

Сьогодні перші конверти вже відправились до вас. Не проґавте. :)

Завершуючи цей пост хочу додати, що ми лишаємось певні, що з підтримкою один одного на різних рівнях - разом здатні на будь-що велике і мале, та обов'язково потрібне нашому суспільству. 

Нині серед нас зовсім немає більш-менш професійних фото та відео операторів, а хочеться зафіксувати та показати наш проект якомога якісніше та як найбільшій кількості людей, тому якщо одним з ваших вподобань є медіа-зйомка - швидко пишіть нам :), або, що більш ймовірно, у вас є друзі чи знайомі, котрі люблять цю справу - подзвоніть, запитайтесь як у них справи :) і передайте, що ми їх шукаємо і дуже, дуже чекаємо.

І, можливо, аби то всьо було зручніше, як для вас, так і для нас - поширювати цю та іншу важливу інформацію можна через наші сторінки у соц. мережах - Facebook і ВКонтакте

Читай також

comments powered by Disqus