Він зробив свій перший крок!

Проект EcoWorld народився у листопаді. 

1 етап життя. Спершу нам варто було розібратися у собі. Як дитина починає вловлювати різні шуми, намагаючись відшукати їх джерело, повертаючі в потрібну сторону голівку, так ми вчилися співпрацювати та чути один одного. Виробили певні правила, які за увесь час ще ніхто так і не порушив і створили майбутню модель нашого проекту. 

2 етап життя. EcoWorld стрімко зростав. У членів команди пропав блукаючий погляд, вони навчилися фокусуватися на цілях і виконувати завдання, дивуючи самих себе. У проекта EcoWorld , ще крихітки, вимальовувалися перші риси обличя- створено лого, вироблені критерії відбору стажерів та певний графік дій. 

3 етап життя. Бачите метушню та щасливи обличчя усюди? Це учасники команди Ековорлд налагоджують зв'язок з навколишнім світом. І маленький непосида - проект активно починає вертітися, крутитися з боку в бік. Усі членикоманди сміливо імпровізують, шукають волонтерів, спілкуються з школярами, контактують з екологами, поширюють інформацію про проект, намагаючись привернути до себе увагу та пізнаючи цей світ.

4 етап життя. Ще трохи і EcoWorld заговорить. Теоретично проект вже готовий до початку, створені матеріали, з’являються чудові волонтери, які повні ентузіазму та прагнення ділитися досвідом та покращувати світ. Члени команди EcoWorld завзято працюють, розвиваючи проект, як дитина, яка будує іграшкову башту, коло за колом, рівень за рівнем. Ecoworld вже повзає, встає і ходить, завдяки турботливій допомозі організації AIESEC. 

5 етап життя. Дитячий лепіт поступово переростає в членороздільну мову, ми заявляємо про себе українській спільноті та чекаємо відгуку. І ось, нарешті, наш малюк робить перші в своєму житті,  самостійні кроки. Вони ще не впевнені і нам потрібна ваша підтримка. Але це сталося, проект EcoWorld впевнено йде вперед покращувати нас, Україну та увесь світ і ми маємо його дбайливо плекати та зрощувати.

 

comments powered by Disqus