Звіт про діяльність проекту Eco World.

Друзі, завершився третій тиждень проекту. З четвертого тижня починається розробка концепції проекту дітьми. Саме тому, до цього часу було зроблено багато, щоб діти отримали базові знання та навички створення проектів.
Сьогодні ми хочемо поділитися нашими враженнями та досягненнями. 

Наші чудові волонтери протягом двох перших тижнів разом зі школярами розглядали проблеми світової екології. На кожному тижні вони працювали над певною сферою проблем, а саме: забруднення води та повітря, виснаження запасів природних копалин та розвиток альтернативних видів енергії. Волонтери ділилися зі школярами досвідом вирішення цих проблем в їх країнах. Діти теж заздалегідь підготовлювали певну інформацію про стан екології в Україні. Ці теми дискутувалися та обговорювалися. 
Третій тиждень був присвячений розробці проектів, діти відвідали міні-конференцію, на якій дізналися про успішні екологічні проекти світу та України, відвідали лекцію щодо створення та реалізації власних проектів. Також усі бажаючі прийняли участь у воркшопі, на якому дізналися про переваги створення та використання екологічних сумок і, навіть, мали змогу власноруч їх розмалювати. 

Дуже приємно бачити ентузіазм та натхнення в очах талановитих школярів, які з задоволенням та вдячністю поглинають нові знання. Усе це стало можливо завдяки вашій підтримці. І ми всі з нетерпінням чекаємо презентації школярами наприкінці наступного тижня їх блискавичних та інноваційних ідей проектів!

comments powered by Disqus