Що таке Ecoworld та AIESEC?

Ecoworld - це проект організації AIESEC, яка забезпечує керівництво та допомогу діяльності команди. 
AIESEC – це неполітична, незалежна, неприбуткова організація, що керується студентами та нещодавніми випускниками ВНЗ, які зацікавлені у світових питаннях. Як міжнародна платформа для молоді ми дозволяємо відкрити та розвинути потенціал молодим лідерам, які прагнуть покращити себе і суспільство навколо, захоплюються світовими питаннями, забезпечуючи умови для розвитку та підтримку. 
Всі члени організації мають спільну ціль, цінності та ідеї, у тому числі і команда Ecoworld. 
Наприклад, нікого не дискримінувати за ознаками етнічної приналежності, статі, сексуальної орієнтації, релігійного або національного чи соціального походження тощо, цінувати гідність та індивідуальність усіх людей, бути відповідальним та небайдужим до того, що відбувається у світі.

Головна мета – це мир і реалізація людського потенціалу, для досягнення яких залучається амбітна та цілеспрямована молодь. У проекті Ecoworld залучається велика кількість свідомих, енергійних лідерів: іноземні волонтери та українські активісти. До того ж, сьогоднішні старшокласники, які будуть співпрацювати та навчатися у волонтерів – це майбутні українські лідери, які отримають безцінний досвід втілення власних ініціатив та надихнуть вирішувати соціальні проблеми і їх майбутньому життя і кар’єрі.

 

comments powered by Disqus