Про подарунки та їх авторів

Звичайно ми не можемо розповісти Вам про ті компанії, що підтримують наш проект надавши для Вас чудові подарунки.

Дресирувальний Центр «Каста» надає 15 вкладникам по 5 безкоштовних занять з послуху, Аджилті або Фрістайлу за Вашим вибором. Кожен з власників тварин може обрати цікаве для себе та для свого улюбленця заняття – чи то отримати перші необхідні знання соціальної поведінки собаки у місті (Заняття з послуху), чи то проходження цікавої траси з різноманітними перешкодами (Аджиліті), чи то красивих танців зі своїм собакою (Фрістайл). Будь які з цих занять лише додадуть Вашим з чоторилапим відносинам нових відчуттів та фарб! :)

Статуєтки «Сурікати» хоч і не мають безпосереднього відношення до нашого проекту, але вони надані членом нашої команди та стануть Вам нагадуванням про участь у спільнокошті нашого проекту – адже ми «Місто Тварин» - хто зна, можливо колись ми побуваємо і на батьківщині цих смішних та непосидючих тваринок – майже таких, як і наші улюбленці, що займатимуться на таких майданчиках! ;)

Мотузка-іграшки з флісової тканини, вироблена членами нашої команди – кому як не їм, досвідченим власникам спортивних собак відомо які іграшки найкращі для Ваших вихованців?! Мотузка з флісу підходять до ігр в перетягування – одної з улюблених ігор багатьох улюбленців. Тож вони мають гарну пружність, через особливе плетіння, та достатню міцність завдяки тканині. Взагалі то такий канатик стане у нагоді навіть для малих цуценят, та навіть кошенят. Спробуйте і Ви самі пересвідчитесь в якостях такої іграшки!

А окрім канатиків наша команда наплела ще декілька іграшок з м’ячиками – теж дуже міцні та зручні іграшки для більш дорослих собак.

Ну а окрім саморобних іграшок – нещодавно до нас долучився виробник чудових іграшок Puller та Liker – легких, але доволі міцних, а головне цікавих розвиваючих іграшок.

Призначення пуллер - тренування з собакою на вулиці. Його унікальність полягає в тому, що він здатний дати необхідне навантаження на всі групи м'язів собаки. Всього 3 простих вправи, на протязі 20 хвилин дають собаці навантаження рівну 5 км бігу в інтенсивному режимі або 2-х годин занять з інструктором на майданчику.

М’ячик Liker уже зручний для грі на воді, бо не тоне. Він, як і Puller є 2-х розмірів, тож легко можна підібрати для будь-якого собаки.

А головне виробник цих іграшок – компанія COLLAR, товари якого оцінили багато країн. Тож обираючи такий подарунок – Ви підтримуєте не тільки наш проект, але і якісного виробника, а головне вкладаєте в здоров’Вашого улюбленця!

І ще один виробник – такого зручного та комфортного ліжачка для Вашого улюбленця нам надав також Український виробник Bed For Pet. В кожного повинно бути зручне місце для відпочинку! ;)

Ну і ще ми приготували призи не лише для улюбленців, але і для їх власників, в том числі потенційним – чудові, веселі, креативні зимові шапочки різного дизайну – звісно також вітчизняного виробництва одного з друзів нашого проекту. Бо ж Ви, наші вкладники та власники тварин – такі ж веселі, відкриті, добрі та найкращі!

   

Долучайтеся до нашої групи: https://www.facebook.com/groups/misto.tvaryn/

comments powered by Disqus