Арт-школа "Ми-кольорові" пройшла у Львові...

Дорогі друзі-доброчинці;)

Дякуючи Вашій підтримці, нам вдалося реалізувати ідею Арт-школи для діток героїв та їхніх наставників. 27 учасників, 9 майстер-класів, два десятки знайомств та нових місць Львова. Різдвяна атмосфера міста додала тепла у серця наших гостей.

Отже, коротенько хотіли б поділитися враженнями та заодно подякувати нашим волонтерам та майстрам.

Першого дня (15 січня) ми завітали до Тетяни Пилипець у Бібліотеку на Окуневського, де вона показала нам, як зробити неперевершені поштівки із паперу. Сподіваюся, ми ними скористаємося у процесі нашого PostCrossing) Дякуємо Тетяні за гарний час та навики.

Наступним майстер-класом була піскова анімація. Малювати на піску - це щось всіма знане, але ніким не спробуване, тому було захоплююче. Дякуємо пані Олені та студії "Планета мрій" за можливість.

Цього ж дня ми завітали в родинний центр "Рясне", де Світлана Єрмаченкова показала і допомогла зробити ялинкову прикрасу-кульку зі стрічок. Щирро дякуємо за таку красу своїми руками;)

У суботу (другий день Арт-школи) ми розпочали у Шевченківському гаю, який нас гостинно прийняв, дякуючи Зоряні Ципишеві. Пані Любов Шльомська, неймовірна людина та майстриня, показала нам мистецтво ляльки-мотанки. Дякуємо за це і за розкриття справжнього змісту ляльки-мотанки як не-аби якого оберегу.

Також у Шевченківському гаю нам пощастило взяти участь у патріотичному квесті від організації "Боївка". За це щиро дякумо Марічці Суп-Новіковій та команді.

 

Того ж дня ми познайомилися із Катериною Гуцал, Анастасією Мироновою, Анастасією Загайною та Тарасом Тімпухом, які продемонстрували нам, як робити 3D-анімацію. Олені, ведмеді, ялинки та сніжок мали вигляд справжніх. Така собі зимова лісов казка... в стінах I-HUB Lviv.

Тетяна Сікачовська в рамках майстер-класу по "котасикоплетінню" дала нам зрозуміти, що з котасів можна зробити все.Дякуємо їй за це і за гарні емоції.

Третій день Арт-школи був солодким, бо розпочався у Майстерні карамелі. Дітки мали змогу попрацювати над карамельними виробами і ще й для себе зробити цукерки. 

І не менш захоплюючим був для нас майстер-клас із виготовлення листівок у техніці лінориту. Інтерактуивний музей Леопольда Левицького гостинно погодився нам з цим допомогти, тому всі залишилися із неймовірними виробами. Дякуємо пані Люді та Музею за гарний час.

Ось такою була програма Арт-школи "Ми-кольорові" у Львові 15-17 січня 2016 року. Але найважливішою знахідкою цієї подорожі були люди. Декого з наставників та діток ми бачили вперше, за деким ми вже встигли скучити після попереднього разу, але всі ці люди випромінювали добро. Кожна дитина по-своєму особлива, цікава, мудра, щира... Наставники та матері діток - чисті та мудрі... світлі люди. Неймовірні враження, коли люди між собою знайомляться, починають товаришувати, пізнають один одного, розуміють... Ви запитаєте - чому саме арт-школа?... Ми Вам відповімо - бо мистецтво робить людину вільною, допомагає пізнати себе, зближує з іншими. Творити - це чудово, а творити з кимось у парі - ще краще.

 Дяку\мо усім, хто долучилися до творення, організації, проведення, збору коштів для того, щоб Арт-школа "Ми-кольорові" відбулася. Дякуємо учасникам, як приїхали і зробили спільний час радісним, натхненним та цікавим...

Все ж "всі дороги ведуть до людей" (Антуан де Сент-Ексюпері)

P.S. Починаємо займатися розсиланням подарунків для наших неймовірних доброчинців)

Маріанна Білик та команда проекту

comments powered by Disqus