Як усе починалося...

Бувають проекти довго плановані, обдумувані і прораховувані, а бувають - от як у нас.

Важко сказати, коли точно з'явилася ця ідея - провести у столиці перший київський фестиваль популярної культури. Напевно, вона була із числа тих, які витають у повітрі і лише чекають, коли їх вхоплять. Ми просто якось раптово зрозуміли, що в Києві ніколи не відбувалося дійство, яке об'єднало б таких самих прихильників сучасної культури, як ми самі. І понеслось :)

Фестиваль одразу було задумано як дійство великого масштабу, адже цілком зрозуміло, що лише так воно може відбутися і перетворитися на щорічний улюблений фестиваль киян (наша мрія!). Так само одразу було складено приблизний список можливих локацій і підібрано час.

Але найбільше уваги у весь цей підготовчий період ми приділили обговоренню програми. Як я вже казала, вся наша команда - поціновувачі сучасної культури. Але при цьому всі ми так само - випускники Могилянки, а отже не можемо просто так, без рефлексії, споживати культуру. Наша команда глибоко переконана, що культурні явища потребують обговорення і глибокого розуміння. Отож, обов'язковою складовою фестивалю ми бачимо освітній сектор - як для найменших відвідувачів, так і для дорослих. 

Тут, у блозі, ми познайомимо вас із нашою командою та усіма людьми, які так чи інакше нам допомагають (а їх багато!), розповідатимемо вам про те, як просувається робота над програмою та переговори з партнерами та гостями заходу, ділитимемося найсвіжішими новинами та публікаціями в різних медіа.

Staу tuned and may the force be with you!

Марія

comments powered by Disqus