ЗАПРОШЕННЯ

Друзі! Дякуємо, що майже усі ви виділили хвилинку і надіслали нам листа з інформацією про те, де б ви хотіли отримати запрошення. ДЕДЛАЙН надсилання листа з адресою - до 24:00 16 травня.

На усіх тих, хто не надішле нам відповідь вчасно, їхні запрошення чекатимуть у клубі Ігромаг  (орієнтир - вул. Ф. Франка,12, точна адреса вул. Чапаєва, 4В ).

Відповідаємо на найпоширеніші запитання:

1. КОЛИ? Забрати можна буде вже з ПОНЕДІЛКА, 18 травня. Перевіряйте години роботи місця, де знаходиться Ваш квиточок, в інтернеті (клуби Ігромаг та Бергамот, а також простір Lucky Book Room).

2. ЯК? На місцях будуть списки з Вашими прізвищами та іменами. Просимо вас взяти будь-який документ, що підтверджує вашу особу з собою - паспорт, студентський, права. Лише за наявності документу ви зможете отримати запрошення.

3. Доброчинцям з інших міст ми надсилаємо запрошення укрпоштою (якщо вони не вказують інших опцій). Будь ласка, вказуйте індекс разом із адресою! Не хвилюйтеся, у разі проблем із вчасною доставкою запрошення можна написати нам сюди: [email protected]  і ми в особистому порядку вирішимо усі проблеми.

4. Сувеніри. Будуть до фестивалю. Коли їх можна буде забрати (за тими самими адресами, що ви вказали), ми повідомимо. Доброчинців з інших міст, які обрали за винагороду запрошення і сувеніри, ми запрошуємо забрати сувеніри на фестивалі, а запрошення отримати поштою.

Окрім цього, нас часто питають, чи можна придбати десь КВИТКИ на Комік Кон. Наразі діє продаж електронних квитків у соцмережах: на Фейсбуці та у Вконтакте.

Дякуємо за те що ви з нами! :)

 

comments powered by Disqus