Два тижні минуло: маленький звіт

Друзі! Завдяки вашій підтримці ми стрімко рухаємося уперед. За ці два тижні, поки триває кампанія, попри усі технічні негаразди нам вдалося зібрати більше половини заявленої суми першопочаткового бюджету. Ми щиро вам вдячні за довіру!

За цей час сталося багато подій, і ми хочемо відзвітуватися перед вами про перебіг кампанії.

Перш за все, і ви, і представники медіа, з якими ми плідно поспілкувалися за цей час, задавали багато вірних питань. Найчастіше лунали питання про те, хто ми такі і який у нас досвід, а також про те, чому збираємо таку маленьку суму. Більш розгорнуті відповіді ви можете прочитати у різних інтерв'ю, які ми за цей час дали, тут відповім лаконічно.

Перше питання: минулого року я брала участь у організації дитячої програми Гогольфесту як арт-менеджер, а також працювала із Kyiv Family Fest'ом; Олександр займався організацією близько десяти рольових ігор на травневі і День Незалежності і історичних фестевалів і турнірів в Києві. Також він займається створенням відео ігор і інтернет маркетингом. Міра зі своїм чоловіком і друзями створила два чудових освітніх книжкових проекти, а також лекторій-фестиваль FanSchool. Ми усі маємо певний досвід і натхнення створити масштабну і прекрасну подію.

Друге питання: так, маленька сума справді одразу впадає у вічі і викликає підозри. Але повірте, ми її не з неба брали. Це лише першопочатковий бюджет, який необхідний на найперші потреби. Звісно, що основний бюджет в рази більший і звісно що ми також вкладатимемо власні кошти.

Ці два тижні були дуже плідними для нас. Про нас написали такі чудові видання, як Platfor.ma, AIN.ua, Be in trend, Gloss.ua, ITC.ua, mediananny.com та інші; ми побували на першому в житті радіоефірі на Громадському радіо, провели зустрічі із прекрасними людьми, які зголосилися допомагати або співпрацювати з нами в ході фестивалю, оголосили про набір кураторів на низку напрямків, активно працюємо над сайтом і програмою, готуємося найближчим часом остаточно вирішити питання із приміщенням для нашого з вами фестивалю.

Все це було б неможливим, якби не ваша щира участь і підтримка. Дякуємо, ви - чудові!

Stay tuned

Марія

comments powered by Disqus