:::стежка::: розпочалась!

Друзі!

Дякуємо кожному із 64 доброчинців, що підтримали наш проект і зібрали 104% необхідної суми, а також усім, хто вболівав і допомагав поширенням інформації. 

Натхненні такою підтримкою ми розпочали :::стежку::: Першим став Київ. Тут працював польський стріт-артист Артур Вабік. В Криму близько 15 років тому він намалював одну з перших своїх робіт, а потім ще неодноразово відвідував Україну, зокрема Луганськ. Зараз, як і більшість з нас, він не може потрапити на ці території, але вважає, що треба не зупинятися — творити свій світ, аби одного разу повернутися і порівняти твори за всі роки. 

Більше фото – за посиланням, а роботу "наживо" можна побачити у Києві, на Голосіївському проспекті, між будинками №98 і №100.

Дякуємо і чекаємо зустрічей у Вінниці та Чернівцях!

 

Фото – Вадим Ільков. 

Ініціатор проекту: Агенція АртПоле.
Партнери проекту: Польський Інститут в Києві, платформа соціальних інновацій Велика Ідея, Центр культури і ремесел Тамга.
Адміністративна підтримка - Голосіївська РДА, КК Київавтодор, КП ШЕУ Голосіївського р-ну, КП Київшляхміст, Парк культури та відпочинку ім. Рильського, Всеукраїнський студентський парламент
Гостинний партнер - Park Hostel у Голосіївському р-ні.

 

Читай також

comments powered by Disqus