Вітаємо!

Привіт! Ми починаємо серію репортажів та статей, в яких ми  розповімо вам більш детальніше про нашу творчість та зокрема цей проект. І почати ми вирішили з того, з чого почався проект на спільнокошті, тобто випадку підчас нашого туру. Приводимо фрагмент  блогу Святослава Померанцева
"Краків
9 червня 2015 року стає стартом нового, стрімкого витку у житті проекту "Жадан і Собаки". Сам бог велів.
Ранковим світанком цього дня ми знайшли наш бус з розбитим склом і без інструментів. Вкрали дві гітари та клавишні. Ви відповісте: "Це крах! ЦЕ кінець тура. Это кінець!". А ні! Після легкого шоку й виклику поліції встановився спокій. Весь день пройшов у конструктивных обговореннях розвитку проекту, запису нового альбому й нового туру. Всі від душі сміялися. Потерпілі Sergey Kulaenko, Евгений Турчинов та Andrej Piwowarow голосніше всіх! Інструменти позичили в Кракові. Зараз ми в Берліні. Тур продовжується!
Величезне спасибі чарівним Asia Miki, Natalia Jastrzębska и Justyna Idzi за допомогу та підтримку.
На фото - інструменти, які канули в літу."  

ПС. Також ми вдячні усім, кто поставився з розумінням до нашої втрати та надавам нам техничну пидтрімку по містах туру. У Берліні – Юрі Гуржи, у Мюнхені – фондації  “Город”, у Нюрберзі – Ользі Комаровій, у Львові – Анаід Агаджановій та її друзям, у Харкові – Івану Кондратову, Андрію Кобилянському, Аліні Ханбабаєвій.

У той же день прийшла вдала ідея залучити до наших планів спільнокошт. У цьому ми зараз переконуємося.

За 3 дні нашого проекту ми зибрали 16 відсотків від суми. та вже маємо 96  доброчинців . Це гарний старт. Ми відчули, що ви є. Не тільки на концертах чи творчих зустрічах але й по мінливим хвилям життя, а найголовніше  ми є в ваших щирих гарячих серцях!

comments powered by Disqus