МАМОНА

Дорогі брати і сестри. 14 серпня у нас клубний концерт у Києві в пабі “Бочка на Подолі”. Анонсуємо ми його зокрема тут, на «Спільнокошті», оскільки раді будемо бачити на цьому концерті наших доброчинців із Києва, а також гостей міста. Гадаємо, невдовзі ви побачите анонси цього заходу на афішах міста.

 Ми також анонсуємо добрі новини для тих, хто полюбляє фестивальний рух. Незабаром наш «подарунковий стенд» на «Спільнокошті» поповниться подарунками від найбільшого музичного фестивалю країни «Захід-фест», у якому ми теж беремо участь. Про це ми напишемо окремо.

 І ще про статистику. Наш проект триває вже певний час, тож можна робити перші висновки. Близько 4000 людей подивились нашу сторінку. Кожен 2 поставив «лайк». 140 людей на сьогодні стали нашими доброчинцями. Себто, кожна 30 людина. За 10 днів ми зібрали майже 30 відсотків від необхідної суми, себто, випереджаємо план утричі. Середня сума внеску - 300 грн. Себто, якщо ми знайдемо ще 350 людей, що стануть нашими доброчинцями, ми фінішуємо вдало.

 Також почав роботу наш власний рахунок та PayPal, який показує перші результати. На наш проект жертвують люди абсолютно різних професій та статків. Від студентів та школярів до зірок сцени чи телеефіру. У фейсбук та вконтакті інформація поширюється так само швидко. Все це є нашим із вами великим здобутком.

 Дякуємо за активну підтримку. Приходьте на наші виступи, слідкуйте за новинами.

comments powered by Disqus