Новини

Всім привіт, ми давно нічого не розповідали нового.  Тож час настав.  Розповімо вам про наші творчі плани та здобутки останніх тижнів.

 Перша новина, до нас завітав один з перших  доброчинцив, Антон Бегменко!  Антохо, ти крутий, та й не тільки тому, що забіг до нас,  але й тому, що встиг на другу й третю  новину, почувши їх першим. 

 

Друга новина. Наш барабанщик зломав руку у двох місцях. Вєтал, ну попереджував тебе твій брат Стас (доречі спонсор сінтезатору на виступи, поки ми не купили новий), не працюй ночами, щоб заробити на групу. Але Вєтал все працював. І однієї пізньої години, вертаючісь з роботи, таки впав невдало з велу. Ми перелякалися... Вєтал, одужуй!

 

 Остання  новина. Ви напевно знаєте, що в нас заплановані концерти у серпні: 14 Київ, “Бочка”; 16 львівська область “Захід-фест”; 23 Харків, "Джазтер";  29  Vorskla-Rock'n'Ball фест у Полтаві.     Але ми, не зважаючі на ці круті заходи, робимо спеціальну вечірку, присвячену нашим інструментам.  Паб “Старій Хем”, 30 серпня.  Дискотека від собак.  Приходьте та відірвіться під улюблену музику Жадана та кожної собаки окремо)))  Під кінець вечірки майстер-клас дискотечного руху буде давати DJ ZEMA, наш неперевершений друг, товарищ  і брат.

 

 

Тож побачимося на концертах та вечірках.

comments powered by Disqus