Теренами правосуддя

Наприкінці червня Мікі оголосила новину, що наша справа закрита і переходить до якогось там єдиного реєстру справ. Тобто по факту її відправляють в архів. Сумним моментом було те, що дата закриття 11 червня. Тобто ми ще не встигли віїхати з Польщі а справою вже припинили займатися. Лист йшов пріблізно 2 тижні на сусідню вулицю. Шанс поновити справу був. Але для цього наш водій та звукорежисер Стас, який  підписав протокол, повинен був якимось чином опинитися на теріторії Польщі та подати письмову касацію.   І на все про все 4 доби.  Наша чарівна Мікі знову взялася допомогати нам в цій тяганині.  Подати заяву встигли, але чим це все закінчиться ніхто напевно не знає. Тобто тепер вся надія на вас, наші шановни доброчинці.

 А зараз гарні новини.  Вчора ми розширили кількість подарункових дисків “зброя пролетаріату”. Наклад цього компакту був обмежений. Тільки невелика кількість людей мають физичні прімирники цього альбому.  Але композиції з нього розійшлися по соц.  мережах дуже швидко й стали улюбленими для багатоьх:  “Зброя пролетаріату”, “2 портвейни”, “300 китайців” та звісно “Жінка” .  наразі ще 11 дисків чекають свого доброчинця.

    Як завжди наприкінці блогу наводимо цифри.  За 5 діб ми зібрали вже чверть необхідної для продовження нашої творчості суми. Майже 36 тисяч, 112 доброчинців. Ми не очикували, що ви на стільки зрозумієте нас, враховуючи всім відомі трагічні обставини в країні.  І для нас це є одкровенням.

   Ми бачимо наших доброчинців, кожного, для нас це крута команда. Й можемо запевнити, що скадається наша команда з зірок. Тому підтверждення, що до неї залучився Святослав Вакарчук.  Для нас важалива кожна гривня від кого би вона не прилетіла. Й до кожної ми ставімося з повагою. Бо розуміємо що віддаєте ви зовсім не гроші, а шматочок вашого тепла, розуміння, душі. 

comments powered by Disqus