Акція "Літні збори на ПОЇЗДку", Спецпроект АгітПОЇЗД, АгітВАГОН №1

Доповідаємо вам шановні друзі: АгітПОЇЗД став на рейки і сьогодні до вашої уваги перший випуск – АгітВАГОН №1

Насамперед, ЩИРО ДЯКУЄМО порсонально кожному доброчинцеві, хто вже долучився до проекту! А це (в хронологічному порядку):
Павло Бєлоусов,
Василь Малько,
Maksym Klyuchar,
Юрій Сальников,
Я Осіння :) ,
Mariya Bachmaha,
Марина Цапок,
Олександр Телюк!!!!!!!,
Олег Артюх,
Андрій Дорофєєв,
Юрій Коваль,
Ксенія Семенова,
Semenikhin,
Ігор Дзьордзьо,
Алексей Подольский,
Настя Денисенко,
Вячеслав Реков,
Федоричак Іван Володимирович,
Vita Bazan,
Роман Васильев,
юрій лісовський,
Татьяна Бондаренко,
Ірина Соловей,
Владимир Немченко,
Віктор Михайлов,
Евгений Сафронов,
Коля Степанець,
Владислав Лебединець 

Нікого не забули! Усіх цінуємо, поважаємо! Усім дякуємо! Ви вірите нам, ми віримо вам і усім небайдужим до добрих справ людям!

Треба їхати далі!

Колись торік О.Бондаренко у Львові сідав у поїзд. На платіформі перед ним була жінка. Посадка тільки розпочиналася. Жінка поспішно давала провідникові квитка, але провідник її попросив: «Стривайте, нехай чоловік першим зайде!» Довелося Бондаренку заходити у вагон першим. Не знаємо, що це за прикмета (у Правилах перевезення її нема :)), але у відповідності з нею першим за списком доброчинців у АгітВАГОН №1 потрапив чоловік Павло Бєлоусов (УкрЯма), який активно користується сайтом poizdka.org

І ось свіженька історія від Павла, яка сталася з ним позавчора, 13 червня: «Сів у вагон. Було душно. Літо одначе. Не довго думаючи, відкрив на телефоні Проект ПОЇЗДка, знайшов потрібний разділ та пішов розумничати. На відповідь: «Если машинист включит, то будет работать кондиционер» на адресу провідника посипалися посилання на пункти правил, які попередніьо вичитав на сайті. Тепер їду у приємній прохолоді :) »

Павле, БРАВО!!! Як це нам приємно! ПРАЦЮЮЮЮЮЄЄЄЄЄЄЄЄ!!!!!!

Для цього варто трудитися далі!

Для того, щоби ЩЕ більше людей відчували комфорт, користуючись поїздами, ми збираємо кошти на платформі ВЕЛИКА ІДЕЯ: «З миру по гривні, ПОЇЗДка продовжується!»

Долучайтеся!

comments powered by Disqus