АгітВАГОН №4 – малесенька кінозала :)

Продовжуємо наводити відгуки наших доброчинців:

***

Це не така вже й велика сума на добру справу, а зміни в країні повинні відбуватись саме з таких громадських проектів.

Укрзалізниця володіє значними коштами для утримання вагонів, але більшість в жахливому стані, а провідники ставляться не як до клієнтів, а як до незваних гостей в їхньому домі. Цю ситуацію треба змінювати, тільки тоді можна говорити про справжнє покращення.

З повагою, Віктор

***

В першу чергу, я зважив на освітню складову проекту «ПОЇЗДка». Культура розуміння права в Україні досить низька. Клієнт державних послуг часто наперед виявляється жертвою. І виправити це буде простіше через пряме розповсюдження юридичних знань, а не через захмарні політичні програми.

Друга причина майже особиста. Поїздки Укрзалізницею з різних причин нерідко викликають почуття психологічного дискомфорту. Це нонсенс. І знаючи свої права я буду хоча б трохи озброєний проти цього.

Третя і не менш важлива причина – спілкування з авторами проекту Олександром Бондаренком та Сергієм Павловим лишило по собі приємне та довірливе враження.

Олександр

***

Знаєте, читаючи таке ми радіємо, наче діти :) Кажуть, що дорослі – це ті самі діти, тільки є деякі відмінності, а усе решта – те саме :)

Шановні дорослі, скажіть, тільки чесно – а ви любите дивитися мультики? Розуміємо, що ціла купа запитань може пролунати у відповідь: А для чого? А я що – дитина? Що ви маєте на увазі? А на що ви натякаєте? Чи ви при здоровому глузді? Чи ви знущаєтесь?

Дорогесенькі, так це ж запитання не задля чого, а просто так!

http://youtu.be/y-I95oyBjxg

Дехто каже, що світ став жорстокішим. Можливо. Можливо, що ми усі його таким і зробили – кожен по крихті, навіть не усвідомлюючи своїх дій. Та чи буде нам далі жити в такому світі комфортно? Когось з дорослих це не цікавить. А діти можуть подивитися мультик «Просто так» і побачити, що світ зробити кращим дуже легко – просто подарувати щось хороше від щирого серця тим, кому це потрібно! Просто так!

 

P.S. Вітаємо нових доброчинців проекту! Зустрічайте:
Настя
Світлана Онищук
Олексій Плетньов
Ірина Гамбарян

Наші доброчинці на платформі ВЕЛИКА ІДЕЯ – це наші найкращі друзі!
Долучайтеся!

comments powered by Disqus